Drugi športi

Žvižej: Stanje se izboljšuje, v 3. krogu igram 99,9-odstotno

Tolouse, 21. 09. 2012 12.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski rokometni reprezentant Miha Žvižej verjame, da bo imel v 3. krogu prvič v novi sezoni pravico do nastopa za svoj novi klub Tolouse, ki se je tik pred začetkom tekmovalnega leta znašel v hudih finančnih težavah.

Slovenski rokometni reprezentant Miha Žvižej se je pred začetkom letošnje sezone preselil k ambicioznemu Tolousu, a pred začetkom tekmovalnega leta skupaj s soigralci naletel na nevsakdanje težave. Predsednik Patrice Salles je namreč konec avgusta zapustil klub, s seboj odpeljal nekaj velikih pokroviteljev in pod vprašaj postavil začetek sezone za klub iz milijonskega mesta. Vodstvo francoske rokometne zveze in združenje tamkajšnjih prvoligašev je zaradi nastalih finančnih težav blokiralo Tolousu možnost registracije novih igralcev.

Miha Žvižej
Miha Žvižej FOTO: Damjan Žibert

Rock Feliho se je zato že odločil, da zapusti moštvo, slovenski reprezentant Žvižej pa je sklenil, da ostane del kluba. V 3. krogu naj bi že dočakal registracijo in s tem možnost igranja. "Ta konec tedna še ne bom igral, naslednji teden pa naj ne bi bilo težav. V torek se sestaja komisija, pričakujem registracijo in potem naj bi v tretjem krogu imel pravico nastopa. Ta hip je moj nastop v 3. krogu 99,9-odstoten. Stanje se stabilizira, dobimo novo vodstvo," je za 24ur.com povedal mlajši od bratov Žvižej, ki je podobno kot soigralci dočakal tudi redno plačo.

Tolouse je v uvodnem prvenstvenem krogu remiziral z Aixom Boruta Ošlaka in Borisa Bečirovića, že danes pa jih čaka obračun drugega kroga proti zasedbi Billera.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sig
21. 09. 2012 14.05
-1
ki je podobno kot soigralci dočakal tudi redno plačo.......kaj je Mihec poklical Lukca ta pa Zormana...da naj napiše članek o bratcu...da mu je zamujala plača..ojejjjj...bogi.....mihec je dobijal redno plačo na danskem in ima zalogo...zato pa lukec,mihec in urošek...ne zganjat panike;);)
Denis Alma Zontic
21. 09. 2012 13.28
+2