Drugi športi

Zmagovalec Wimbledona Goran Ivanišević: O sodelovanju z Novakom Đokovićem sanja vsak trener

Melbourne, 25. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Si predstavljate, da bi mesto trenerja v ekipi srbskega teniškega asa Novaka Đokovića zasedel Hrvat Goran Ivanišević? Slednji je namreč priznal, da takšne ponudbe nikakor ne bi mogel zavrniti, saj je preprosto preveč mamljiva.

Goran Ivanišević
Goran Ivanišević FOTO: AP

Nekdanji wimbledonski šampion Goran Ivanišević se še dobro spominja časov, ko je tudi sam kot povabljenec še četrtič uvrstil v finale Grand Slama ter osvojil teniško lovoriko, zato še danes napeto spremlja teniška tekmovanja, ušel mu niti zadnji poraz Novaka Đokovića na odprtem prvenstvu Avstralije. Hrvat, ki sicer trenutno trenira Tomaša Berdycha, ki je v tretjem krogu Melbourna izgubil proti Rogerju Federerju, je zato spregovoril tudi o menjavah v ekipi srbskega teniškega asa Đokovića. Slednji se je namreč pred kratkim razšel z dolgoletnim trenerjem Borisom Beckerjem.

"Sprejeti mesto v ekipi tako velikega igralca so sanje vsakega trenerja in ljubitelja tenisa. Bilo bi kot, da bi me Real Madrid povprašal, če bi želel trenirati njihovo nogometno ekipo," je ob tem priznal Ivanišević in dodal, da je kljub spremembam na ATP lestvici Srb zanj še vedno številka ena svetovnega tenisa: "Osvojil je vse, kar je mogel!"

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Borec21
25. 01. 2017 17.27
Ljubičič trenira Federerja, kakšen Ivaniševič..........
jesenvoyo
25. 01. 2017 10.29
+1
Za vsak vrhunski šport je dobro tudi to, da ni na vrhu vedno eden te isti. Čeprav sam navijam za Đokovića je občasno tudi dobro, da ne gre vse gladko in po črti. Malo podcenjevanja nasprotnika, pa slab dan, itd. Navsezadnje je lahko vmes še posel (ne trdim tega) in ne samo rutina.
gcek
25. 01. 2017 10.02
+2
Novinarsko trobilo je to Novak nebi sprejel tega nacionalista za trenerja predobro ve kako je Ivaniševič pljuval Srbe .
tedoVV2HCmedo
25. 01. 2017 09.49
Đoković ga serje s tem, da si za trenerja izbira upokojenega zvezdniškega tenisača. Morda mu to prinaša več denarja od sponzorjev, ampak pri igri mu to škoduje. Na zadnjih tekmah se mi zdi, da izgleda kot starec brez energije, ne stegne se do vsake žoge, čeprav bi jo lahko dosegel.
kemuri
25. 01. 2017 09.26
-14
Novak gre proti koncu, že pol leta to trobim...gotof je .