Drugi športi

Zarabec podaljšal zvestobo Celju

Celje, 10. 11. 2015 15.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo rokometašev Celja Pivovarne Laško je podaljšalo sodelovanje z organizatorjem igre Miho Zarabcem še za dve leti. Dolenjec bo v mestu ob Savinji ostal do konca sezone 2017/18, ob tem pa je praktično že oblikovana ekipa za sezono 2016/17, ki jo bo še naprej vodil Branko Tamše.

"Ko sem pred dvema letoma podpisal za celjsko ekipo, sem o njej razmišljal kot o vmesni stopnički, a sem kmalu spoznal, da je bivanje in igranje v Celju ena najvišjih stopničk v moji karieri. S podpisom nove pogodbe sem izpolnil enega od svojih ciljev, zdaj pa moramo s skupnimi močmi izpolniti še tistega na igrišču," je uvodoma dejal Miha Zarabec in dodal: "Rad bi se zahvalil klubu, do zdaj smo sodelovali izjemno korektno. S skupnimi močmi lahko naredimo še korak višje, vseeno pa ne želim karkoli napovedovati. V zadnjem času smo imeli nekaj težav s poškodbami, a igralci se počasi vračamo v tekmovalni pogon in prepričan sem, da je pred nami lepa prihodnost."

Branko Tamše in Miha Zarabec
Branko Tamše in Miha Zarabec FOTO: Damjan Žibert

Zarabec je sklenil sodelovanje še za naslednji dve sezoni, to pa seveda pomeni, da je ekipa za trenerja Branka Tamšeta bolj ali manj že znana. "Zelo vesel sem, da se je Miha odločil za ta korak in da ostaja z nami. Enakega mnenja sem tudi za vse tiste, ki so to storili že pred njim. Vemo namreč, da so mnogi naši igralci zanimivi velikim in bogatejšim klubom. To je vsekakor pohvala za celoten klub. To je tudi pohvala za delo, ki ga opravljamo, hkrati pa tudi obveza za naprej, saj si želimo narediti še kakšen korak višje. Ob tem se zavedamo, da se je potrebno dokazovati iz dneva v dan in gledati iz tekme v tekmo. Nekaj smo že osvojili letos, večina je še pred nami in vsak dan moramo biti osredotočeni našim ciljem," je dejal Tamše, ki upa, da bo imel v drugem delu sezone vse igralce na voljo.

"Ocenjujem, da bomo v tem primeru najmočnejši takrat, ko bo najbolj potrebno. Upam in verjamem, da se bomo v prihodnje večkrat pogovarjali o naši pripravljenosti in uspehih, manj pa o zdravstvenem stanju ekipe, kot je praksa v tej sezoni. Ko bo temu tako, sem prepričan, da bo ekipa naredila nekaj korakov naprej," je še dodal Tamše.

Celjane v tem mesecu čakata dve spektakularni tekmi v evropski ligi prvakov. Že konec tega tedna, v nedeljo, 15. novembra, bodo gostili tradicionalne tekmece iz madžarskega Veszprema, 28. novembra pa v Zlatorog prihaja nemški Kiel.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rambek
10. 11. 2015 18.02
-4
Bolje zanj da gre.. V celju ni prihodnosti. Vcasih odlicen klub ampak sedaj pa padajo.. Ni pravih trenerjev ali kaj, da bi te mladce spravili ma visji nivo oz igralcev..
Barbarezo
10. 11. 2015 19.24
+3
ni pravih trenerjev? a se ti hecas clovek ?? ce tamše ni pravi trener potem pa ne vem kdaj si na zadnje gledal rokomet? tamše je med top trenerji v rvropi ampak problem je v celjskem vodstvu..konec koncev mi je vsec da igrajo z mlado ekipo !
rambek
10. 11. 2015 22.50
Tamse no ja. Moral bi pokazati bistveno sam upam vnovic za dober koper itn...iscem kaser za reprezentanco pa ni nekaksne izbire.
rambek
10. 11. 2015 22.51
V tujino.trenerjem, da ga naredijo se boljsega kot je rekel.tudi vujo.
rambek
10. 11. 2015 22.51
-1
V tujino.trenerjem, da ga naredijo se boljsega kot je rekel.tudi vujo.
CFC1
10. 11. 2015 17.50
+4
Bravo Zarabec, po mojem mnenju eden najboljših srednjih zunanjih trenutno na svetu ter zagotovo en največjih potencialov Evropskega rokometa. Upajmo na uspešno vrnitev Zarabca ter tudi ostalih pa smo na konju! ENKRAT ZA CELJE VEDNO ZA CELJE!
Barbarezo
10. 11. 2015 19.25
+2