Drugi športi

Zabrisana hrpeljska slika

Kozina, 06. 05. 2008 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Hrpeljah se je sestal "rešilni“ zbor, ki naj bi v prihodnje pomagal rokometnemu kolektivu z brkinskega.

Težko pričakovani sestanek predstavnika hrpeljskega Gold Cluba ter posameznikov, ki naj bi v prihodnje pomagali rokometnemu kolektivu ni imel scenarija, kot bi si ga mnogi želeli. Župan občine Hrpelje - Kozina Zvonko Benčić - Midre, ki je nekako sklical rešilni sestanek, je bil namreč odsoten.

Vojko Lazar (levo) ima mamljivo ponudbo iz španske lige Asobal.
Vojko Lazar (levo) ima mamljivo ponudbo iz španske lige Asobal. FOTO: Slavko Kolar

Kljub temu pa naj bi zadeve bile zastavljene zelo ambiciozno, saj se "odbor“ pošteno trudi pri iskanju novega generalnega pokrovitelja. Hrpeljski rokometaši bodo tudi v prihodnji sezoni igrali v prvi rokometni ligi, od sredstev pa bo odvisna predvsem sestava moštva.

Že pred časom je aktualni mecen kluba Loris Požar objavil, da v prihodnje ne bo več finančno skrbel za klub, z njim pa se poslavlja tudi šef stroke Vojko Lazar. "Več bo znanega 15. junija, ko imamo sestanek, takrat tudi z županom, najbrž pa bo kaj več jasnega tudi o nujno potrebnih financah za prihodnjo tekmovalno sezono,“ je za 24ur.com povedal predstavnik Gold Cluba Boris Gradič, ki je – podobno kot drugi udeleženci sestanka – pričakoval prihod župana.

Lazar v Španijo?

Ekipa bo v novo tekmovalno sezono krenila zelo spremenjena. Poslavljajo se skorajda vsi člani prve ekipe, tako da bo hrpeljski klub pretežno sestavljen iz podmladka. Med ljudmi, ki zapuščajo klub, pa je tudi trener Vojko Lazar, ki ima po nam znanih informacijah mamljivo ponudbo s Pirenejskega polotoka. "Res je temu tako, ampak ta hip sem s srcem in dušo v klubu, že pred časom pa je bilo znano, da se poslavljam skupaj z Lorisom. O imenu kluba ne bom govoril,“ je za 24ur.com dejal Lazar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lab1
06. 05. 2008 08.21
Hehe umetni klubi ne zdržijo dolgo :)