Drugi športi

Vranješu ne 'dišijo' milijoni bogatega PSG

Flensburg, 19. 06. 2014 10.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švedski rokometni trener Ljubomir Vranješ je zavrnil namigovanja, da naj bi sedel na klop bogatega Paris Saint Germaina. Poudaril je, da komaj čaka začetek že devete sezone na severu Nemčije.

Flensburg ostaja Vranješev dom.
Flensburg ostaja Vranješev dom. FOTO: Reuters

Takoj zatem, ko je Flensburg osvojil evropski klubski naslov – na poti do zmage so izločili tudi Celje Pivovarno Laško – so se vodilni predstavniki najbogatejšega kluba v Evropi Paris Saint Germaina navdušili nad trenerjem Ljubomirjem Vranješem. Zavedajo se namreč, da je po takšni sezoni njegova vrednost izjemna, a denar pri katarskih lastnikih ni težava. Huje je prepričati v sodelovanje enega najbolj iskanih trenerjev na stari celini.

A popularni Ljubo je jasno povedal, da on svojega delodajalca ima. "Vselej sem govoril, da mi je mesto pri SG, hkrati pa je to tudi moja ljubezen. Flensburg je kot velika družina, ki mi je in mi še veliko nudi. Razumljivo vsakdo razmisli o ponudbi velikega kluba kot je denimo Pariz, pa Barcelona, morda Kiel, a moja teza da živim in delam za Flensburg, še naprej drži. Zelo sem vesel, da lahko delam s takšnimi igralci in z njimi naredim naslednji razvojni korak. Komaj čakam začetek devet sezone s Flensburgom," je na namigovanja, da naj bi zasedel klop Paris Saint Germaina, odgovoril nekdanji švedski reprezentant srbskih korenin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
19. 06. 2014 13.01
-3
Ma prodaj se človek. Danes imaš ceno , jutri pa........
Definbahija
19. 06. 2014 12.48
+3
Vranjes, vedno si mi bil top igralec skupaj s Olsonom. Sedaj si pa pridobil se eno stopnjicko pri spostovanju.
modelx
19. 06. 2014 11.58
+4
bravo. končno eden, ki ne vidi vsega v denarju.