Drugi športi

VIDEO: Tsonga in Wawrinka sredi Rod Laver Arene kot majhna otroka: 'Kaj gledaš?!'

Melbourne, 24. 01. 2017 16.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švicarski teniški igralec Stanislas Wawrinka je napredoval v polfinale odprtega prvenstva Avstralije, njegovo zmago nad Francozom Jojem-Wilfriedom Tsongajem pa je zaznamovalo tudi prerekanje z nasprotnikom po koncu prvega niza.

Gledalci v Rod Laver Areni so pozdravili napredovanje Stanislasa Wawrinke v polfinale avstralskega velikega slama v Melbournu. Švicar je s 7:6, 6:4 in 6:3 odpravil francoskega tekmeca Joja-Wilfrieda Tsongaja, s katerim pa se v ponedeljek ni pomeril le z loparjem. Po koncu prvega niza, ki ga je s 7:6 dobil Wawrinka, sta se namreč Švicar in Francoz zapletla v besedni dvoboj, ki ga je začel zmagovalec. "Kaj gledaš?!" je Tsongaju zabrusil Švicar. "Nič ne gledam. Kaj ti gledaš?" je odvrnil Tsonga, njuno izmenjavo pa so mediji hitro začeli primerjati s tistimi, ki so značilne za otroke na šolskem igrišču. "Kaj si ravnokar rekel? Ti si gledal mene in mi nekaj govoril. Kje je težava? Daj no, vse je v redu. Sem te kdaj sploh pogledal?" je dodal Wawrinka. "Seveda, da si me," je odgovoril Tsonga, Wawrinka pa je po tem, ko se je prerekanje nadaljevalo, še pribil: "Ti si me gledal, jaz nisem. To je teniški dvoboj, umiri se. Samo teniški dvoboj je, sprosti se. Ti počni svojo stvar in jaz bom svojo. Vse bo v redu."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mariborrrrrrrrr
24. 01. 2017 20.24
-3
Pol pa noleeeeeeeeeeeeeeeeeeea sinfajo, wavrinka antipaticni ko Ferdo tsonga bi mu moral eno primazat
Die einemaister
24. 01. 2017 20.31
+5
ZRCC
24. 01. 2017 18.16
+3