Drugi športi

VIDEO: Andyja Murrayja napadlo krdelo pasjih mladičev

London, 08. 07. 2015 11.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Teniški igralec Andy Murray poskuša izkoristiti vsak prosti trenutek, ko ni na igrišču s teniškem loparju v roku. V času turnirja v Wimbledonu si Škot le stežka vzame nekaj trenutkov zase, kaj šele za sprostitev. Ko mu je to končno uspelo, ga je na sveti angleški travi iznenada napadlo pet kokeršpanjelov.

Predlanski zmagovalec turnirja velike četverice v Wimbledonu Andy Murray si je vzel nekaj odmora od napornega tekmovalnega ritma in se namesto treningu posvetil igranju s psički. Škot je svoje teniške žogice podaril petim pasjim mladičkom kokeršpanjelom, ki jih že pri šestih tednih starosti učijo za službene pse. Angleška policija bo namreč z njihovo pomočjo, ko bodo dovolj stari in izšolani, poskušala najti in zaustaviti krivolovce divjih živali v Nepalu.

Andy Murray aktivno sodeluje z živalovarstvenimi organizacijami.
Andy Murray aktivno sodeluje z živalovarstvenimi organizacijami. FOTO:

Poleg tega policija pse med drugim v času turnirja v Wimbledonu uporablja za iskanje eksplozivnih sredstev. Tokrat razigrani kokeršpanjeli niti malo niso bili razpoloženi, da bi Murrayu pokazali kaj že znano, saj so ga raje grizli in uničevali njegove teniške žogice ter vezalke za čevlje.

Kako se je Andy Murray, ki je tudi ambasador svetovnega sklada za divje živali, znašel v vlogi pasjega inštruktorja pa lahko vidite v naslednjem videu.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

felix59 drugič
08. 07. 2015 20.03
-1
Kakšna sveta trava ??? Nobene veze nima s cerkvijo, Bogom , Jezusom.....zato je to navadna trava , ravno takšna , kot jo žvečijo krave !!!
luckyss..
08. 07. 2015 11.33
+15
"Andya Murraya napadlo kardelo pasjih mladičev".....Osnove pravopisa ....krdelo..
tijemtka
08. 07. 2015 16.32
+2