Drugi športi

V Velenju si niso želeli Hamburga oz. Berlina, v Celju zadovoljni!

Dunaj, 29. 06. 2013 07.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Medtem ko si v Velenju pred žrebom skupin lige prvakov niso najbolj želeli niti Hamburga oz. Berlina, so pri Celju Pivovarni Laško zelo zadovoljni z rokometnimi tekmeci. Prepričani so, da se bo v Zlatorogu igral atraktiven rokomet.

Znani so tekmeci rokometašev Celja Pivovarne Laško in Gorenja iz Velenja v rokometni ligi prvakov. Pivovarji bodo igrali v skupini A, kjer jim bodo družbo delali še Veszprem (Mad), Zagreb (Hrv), St. Petersburg (Rus), Rhein-Neckar Löwen (Nem) in kvalifikant, medtem ko se bodo ose udarile z Aalborgom (Dan), Flensburgom (Nem), Naturhouse La Riojo (Špa), kvalifikantom in zmagovalcem dvoboja Hamburg – Fuchse Berlin.

V Zlatorogu bo vnovič gostoval Veszprem.
V Zlatorogu bo vnovič gostoval Veszprem. FOTO: Damjan Žibert

"Sigurno si nismo želeli Hamburga oziroma Berlina, a kar je, je. Skupina je zanimiva, mislim pa, da so določene ekipe premagljive. Tukaj predvsem mislim na danski Aalborg, špansko La Riojo in zmagovalca prve kvalifikacijske skupine. Naš cilj je, da se uvrstimo v nadaljnje tekmovanje, vendar pa naloga za precej 'svežo' ekipo, ki jo sestavljajo igralci brez evropskih izkušenj, ne bo lahka. Kljub vsemu mislim, da se bomo dobro pripravili in da bomo dostojno zastopali barve tako kluba kot tudi države,'' je žreb komentiral povratnik na velenjski klopi Ivan Vajdl, ki ima navkljub številnim spremembam v moštvu vse možnosti, da s svojimi varovanci napreduje v drugi del tekmovanja.

Nekoliko težje delo čaka Celjane, a v klubu so prepričani, da so prav evropski velikani magnet za gledalce, na krilih polnih tribun Zlatoroga pa so v preteklosti padali tudi največji, vključno s THW Kielom. "Žreb je odličen. Nasprotniki so zanimivi, igral se bo atraktiven rokomet. O Veszpremu, Zagrebu in Rhein-Neckarju ni treba izgubljati besed. Vsi so magnet, ki lahko napolni Zlatorog. Menim, da lahko v tej sezoni storimo korak dalje, če bomo igrali na enaki ravni kot lani. Vsekakor pa bomo na vsaki tekmi dali vse od sebe. Nasprotniki so nam po meri, lahko se kosamo z vsakim. To smo že dokazali, v tej sezoni pa je treba to potrditi,'' pravi trener Celjanov Vladan Matić. Ob tem dodajmo, da se bodo krimovke v skupinskem delu tekmovanja pomerile z Metzem, Sävehofom in kvalifikantom.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Duška Duska
29. 06. 2013 13.08
+1
Nikoli več ga ne bo,denar je sveta vladar,Velenje vsako leto proda 2-3 najboljše,tako pač ne moreš sestavljati ekipo za evropo.Pa ni s tem nič narobe,pač bogatejši klubi pokupijo najboljše.
ladovan
29. 06. 2013 09.32
+15
zdaj je čas da se za celje spiše leto 2004......
fghfhfhfhf
29. 06. 2013 10.41
-1
se en cajt ga ne bo..ampak pocasi se dalec pride.. go celje!!:)