Drugi športi

Tudi to se dogaja: Stavna hiša vrača funte

London, 28. 07. 2012 16.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovita britanska športna stavnica William Hill bo vračala denar vsem tistim, ki so stavili na posameznika, ki bo odprl olimpijske igre. Glede na to, da je šlo za skupino sedmih mladih športnikov, te možnosti pa ni bilo med ponujenimi tipi, bodo stavničarji dobili funte nazaj.

Stave
Stave FOTO:

Organizatorji so poskrbeli za eno večjih presenečenj na odprtju olimpijskih iger v Londonu, kjer je vse do konca ostalo zavito v skrivnost, kdo bo prižgal olimpijski ogenj. Ta čast je pripadla skupini sedmih mladih športnikov. Na to, kot kaže, ni računal nihče, zato se je eden vodilnih londonskih pobiralcev stav odločil za vračilo denarja. Kot je pojasnil predstavnik podjetja William Hill, je bilo nemogoče uganiti imena sedmih mladih športnikov, ki jim je v petek pripadla čast, da prižgejo olimpijski ogenj. Zato so se odločili, da bodo vrnili za to vložen denar. Gre sicer za petštevilčno vsoto.

Dolgo časa je kazalo, da naj bi, kot so napovedovale stavnice, olimpijski ogenj prižgal petkratni olimpijski zmagovalec Steven Redgrave, a je bila njegova vloga na prireditvi drugačna. Legendarni veslač je sicer plemenico, ki mu jo je izročil nogometni zvezdnik David Beckham, prinesel na stadion, a je nato nalogo prevzela skupina mladih športnikov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DonMiltonFriedman
28. 07. 2012 22.40
Ja dobrodošli v svetu poštenih stavnic ane. BET365 vrača prelaze, goalscorerje, itd, če je rezultat 0:0. Prav tako velja pravilo, da če se tekma ne odigra do konca, se stava vrne. Tut v primeru, če staviš da Federer zmaga 2:0 v nizih, med igro že 1 niz zgubi, pol se pa tekma prekine zarad poškodbe. Niso vsi nateguni z monopolom a ne Slovenija :)
ladovan
28. 07. 2012 20.15
+3
zakaj pa niso dali nihče od naštetih pa kvoto ene 1000
Etienko
28. 07. 2012 20.03
+2
Vredno bedaste objave?? TUDI TO SE DOGAJA???? To je vsakodnevna normalna stvar v stavah,kaj ni po pravilih ali je izven možnosti ponujenih stav,ali se igralec poškoduje,oba tekmovalca ki so ju postavili v stavni par recimo izpadeta,ali karkoli drugega kaj se ne more določiti kot priznan zadetek-dobitek je STORNO - to pomeni da dobijo denar avtomatsko nazaj,svoj vložek. Kakšni nerazgledanci izpadete ej,kot da nimate 4 razredov osnovne šole!
kadet94
28. 07. 2012 18.55
+3
pošteno a če je šlo za 5 mestno številko so verjetno vsi ki so stavli metali gor po 50 centekov pa longshot stave :)
Dejanutd
28. 07. 2012 18.45
+3