Drugi športi

Tomić se je hladil za zapahi

Miami, 17. 07. 2015 07.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

25. igralec na ATP teniški lestvici Bernard Tomić si je med bivanjem v Miamiju privoščil še eno v nizu nešportnih potez. Tokrat je 22-letnik pretirano glasno poslušal glasbo v hotelski sobi, kar je zmotilo mnoge, težavo pa je rešila šele policija.

Bernard Tomić
Bernard Tomić FOTO: Reuters

Avstralski tenisač hrvaških korenin Bernard Tomić velja za enega bolj problematičnih v ATP karavani. Njegovi izpadi na treningu, spori s posamezniki, nešportno vedenje, ko bi to od njega najmanj pričakovali. 25. igralec na ATP teniški lestvici si je naslednjega v nizu 'spodrsljajev' privoščil v Miamiju, kjer ga je umirila šele ameriška policija. 22-letnik je namreč v hotelski sobi poslušal glasbo tako na glas, da so jo razločno slišali tudi drugi gostje, ki so ga nekajkrat prosili, če jo stiša, nato o neprijetnosti pri bivanju obvestili hotelske varnostnike, končalo pa se je z njegovo aretacijo.

Z morebitnimi posledicami so ga seznanili že prijatelji, ki so ga obiskali, a se za opozorila ni zmenil. Oni so odšli, on je ostal, privil glasbo še nekoliko glasneje, ker ga niso uspeli umiriti varnostniki pa je morala reagirati lokalna policija in ga navkljub upiranju, 'ohladila'.

Spor z varnostniki
Po poroačnju avstralskih medijev naj bi Tomić kar trikrat varnostnikom onemogočil, da ga pomirijo in pospremijo iz hotela, zato je bilo vodstvo primorano o tem obvestiti policijo. Ob 5.30 zjutraj so tako ukrepali policisti, ga aretirali in privedli na tamkajšnjo postajo. Po 'hlajenju' za zapahi' je ob protiplačilu varčine v višini dva tisoč ameriških dolarjev dočakal možnost, da se za nespametno početje, brani s prostosti.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jjhhggff
17. 07. 2015 13.02
+1
Če je nabijal narodnjake, potem čisto razumem, zakaj so se hotelski gostje pritožili. To je težko prebavljiva glasba, ki povzroča slabo počutje in za katero je škoda zvočnikov. Ko iz katere od republik bivše juge prideš v Avstralijo, je kot, da bi prišel na drug planet. Že tako ima v krvi klasični jugo primitivizem. Zdaj, ko ima veliko denarja, se mu je pa utrgalo, ker misli, da lahko dela, kar hoče. Za razliko od Federerja in Nadala na primer, ki sta čisto normalna človeka.
murinar
17. 07. 2015 11.22
-3
Varejao69
17. 07. 2015 10.44
+3
kaj se greš ti guna pa kaj ti veš kaj delajo policaji, očitno si en izmed njih, lahko vam gor z našimi policisti z obale, pridi dol k vašim pogledat.
rjavolasec
17. 07. 2015 10.08
-11
ne bluzite čist dost pooblastil imajo naši policaji. eni pa res ne znate živet pejte u kalifat pa boste lahko živel po "pravilih". ne vem zakaj je treba met policijsko državo. pa kaj če je mal muuzko nabiju. je saj pokazal da je živ ne pa tko k federer , djole, muraj ko majo govor govorijo ene in iste dolgočasnosti, se zahvaljujejo pobiralcenm žogic in sponzorjem itd so skratka poštrikani in dolgočasni. ta je saj pokazu da je žurer.
Damjan Guna
17. 07. 2015 09.18
+23
Tako se dela,ne pa kot pri nas,kjer te policist se v oci ne sme pogledat. Nasa policija ima na zalost PREMALO pooblastil za delat red;pa naj bo to na cestah ali kjerkoli.Ce bi jih vecina spostovala,bi bilo posledicno vsem lazje,precej manj vrocih glav in nestrpnosti na nasem ozemlju(cestah). Lep dan se naprej-kljub vrocini-pamet in strpnost.
Žiga Senekovi? 1
17. 07. 2015 11.10
-2
pa saj ka si ti prizad+++t ...tolatlo!!? itaq je že policijska država ka bi rad mev še več plavih na cesti!