Drugi športi

Stefanović se podaja v trenerske vode

Pariz, 21. 05. 2014 15.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji organizator igre Celja Pivovarne Laško in upokojeni srbski reprezentant Rastko Stefanović se bo v prihodnje skušal izkazati še kot vrhunski trener. V minuli sezoni je, kot pomočnik glavnega trenerja deloval v Tremblayju, sedaj pa ga čaka prvi samostojni izziv.

Rastko Stefanović
Rastko Stefanović FOTO: Reuters

Se še spomnite organizatorja igre rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško Rastka Stefanovića? Omenjeni, ki se je kasneje izkazal pri Montpellierju s katerim je osvojil naslov evropskega klubskega prvaka, je zadnja leta pred upokojitvijo nosil dres prvoligaša Tremblayja, lani v klubu deloval kot pomočnik glavnega trenerja, v prihodnje pa se bo preizkusil kot glavni trener. Sprejel je namreč ponudbo drugoligaša Ivryja, v katerem so v preteklosti igrali tudi Slovenci (Beno Lapajne, Tomaž Tomšič, Rok Praznik …).

"Vesel sem, da prihajam k Ivryju in ponosen, da bom del kluba z izjemno preteklostjo. To bo zame velik izziv. Želim si lepih trenutkov, saj gre za ambiciozno zastavljen projekt. Moštvo bo v prihodnji sezoni igralo v 2. ligi, a treba je izboljšati nekatere podrobnosti, da bi se med elito vrnili še močnejši. Takšen je pač profesionalni šport," je ob imenovanju povedal popularni Rale, ki se je po koncu športne poti ustalil na obrobju Pariza, v Tremblayju, kjer je bil lani pomočnik Dragana Zovka.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nikola Macun
21. 05. 2014 16.49
+3
''...v prihodnje pa se bo preizkusil kot prvoligaški trener. Sprejel je namreč ponudbo drugoligaša Ivryja...''