Drugi športi

Srebotnikova zanesljivo naprej, slovo Wozniackijeve

Pariz, 29. 05. 2013 21.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
1

Po nastopu in slovesu Blaža Kavčiča med posamezniki je svoj dvoboj v konkurenci ženskih dvojic odigrala Katarina Srebotnik in se zanesljivo uvrstila v naslednji krog. Med posameznicami je izpadla Caroline Wozniacki.

Na pariški pesek je prvič stopila Katarina Srebotnik, ki je v prvem krogu v konkurenci ženskih dvojic skupaj z Rusinjo Nadjo Petrovo ugnala češko-južnoafriško navezo Vladimira Uhlirova in Natalie Grandin s 6:3 in 6:0. Tretji nosilki se bosta v drugem krogu merili z belorusko-gruzijsko navezo Olga Govorcova in Ana Tatišvili.

V ženski konkurenci je med posameznicami izpadla nekdanja številka 1 svetovnega tenisa, tokrat pa 10. nosilka Danka Caroline Wozniacki. Srbkinja Bojana Jovanovski je po dveh nizih, s 7:6 (2) in 6:3, že drugič zapored v tem mesecu odpravila Wozniackijevo. Srbska igralka je bila boljša od Wozniackijeve tudi v prvem krogu turnirja WTA v Rimu. Od glavnih nosilcev in osrednjih favoritov sta v tretji krog OP Francije napredovala drugi nosilec Švicar Roger Federer, ki je brez težav v treh nizih odpravil Indijca Somdeva Devvarmana in prva nosilka Američanka Serena Williams, ki se ni niti spotila proti Francozinji Caroline Garcia ter je v tretji krog napredovala z izidom 6:1, 6:2. Federer se bo za preboj v osmino finala meril s Francozom Julienom Benneteaujem, Williamsova pa z Romunko Sorano Cirsteo.

Katarina Srebotnik
Katarina Srebotnik FOTO: Damjan Žibert

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

12king12
29. 05. 2013 23.59
+4
caroline, caroline kaj je s tabo ? odkar imaš tistega golfista nič več ni od tebe. kaj res tvoj fant tako slabo luknjico zadane da nimaš več niti motivacije za tenis