Drugi športi

Škof in Vran na Obali

Koper, 29. 12. 2010 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenska rokometaša Gorazd Škof in Jure Vran se bosta preselila h koprskemu Cimosu. Škof naj bi to storil po koncu sezone, medtem ko Vran prihaja že sredi letošnje sezone.

Vodstvo rokometnega kluba Cimos Koper je prvi del sezone končalo na 2. mestu, brez nepotrebnih spodrsljajev pa bi bila ekipa zagotovo še bližje nedotakljivemu Gorenju. Kljub vsemu so lahko pri ambicioznem prvoligašu z Obale zadovoljni z izkupičkom, v nadaljevanju sezone pa bodo morali izboljšati predvsem igro v fazi branjenja, saj ekipa dobiva preveč golov.

Gorazd Škof
Gorazd Škof FOTO: Damjan Žibert

Ravno zaradi tega so najbolj na udaru vratarji, ki se ne 'sestavijo', za nameček pa postajajo vse bolj nestrpni. Po zadnjih informacijah z Obale pa bo ravno na golu prišlo do menjave. V kratkem naj bi med vratnici stopil Jure Vran, ki se je iz Kodeljevega odpravil na 'kaljenje' v nemško Bundesligo, triletno zvestobo klubu pa naj bi že obljubil tudi slovenski reprezentant in član Zagreba Gorazd Škof. Pri koprskem prvoligašu pa naj bi v kratkem sklenili še eno odmevno kupčijo in tako že na polovici sezone v veliki meri sestavili ekipo za prihodnjo sezono.

Čeprav kakovostno sestavljen igralski kader še ne prinaša rezultatov, pa bi morali v Kopru razmisliti predvsem o dopolnitvi oziroma spremembah v strokovnem štabu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.