Drugi športi

Serena Williams bi Obamo obula v visoke pete

Washington, 15. 07. 2009 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
K.A. / STA
Komentarji
5

Ameriški predsednik Barack Obama je v torek v Beli hiši sprejel odlično ameriško teniško igralko Sereno Williams.

Serena Williams
Serena Williams FOTO: Reuters
Zmagovalka Wimbledona je bila nad obiskom navdušena, še najbolj pa jo je razveselilo dejstvo, da je prvi mož ZDA opazil njene čevlje z visoko peto.

"Bilo je čudovito. Rada imam predsednika Obamo. Ima takšno neverjetno držo in vedenje, hkrati pa je tako dostopen – in opazil je moje čevlje. Mislim, da je bil to vrhunec mojega obiska, všeč so mu bili moji čevlji," je povedala Williamsova, ki je ponosno razkazovala svoje salonarje s 13-centimetrsko peto.

barack obama
barack obama FOTO: Reuters

"Vprašal me je 'Ali bi tudi jaz moral nositi visoke pete?' To se mi je zdelo smešno, saj se mi zdi, da je morda celo imel prav. Nositi visoke pete je namreč tudi zame poklicno tveganje, a vztrajam pri nošenju," je dejala Williamsova, ki je poleg soproge predsednika Michelle Obama spoznala vso družino.

"Nisem vedela, da je tako osupljiva osebnost. Vseskozi me je spravljala v smeh," je Williamsova dejala o Michelli Obama in zaključila: "Videla sem, kako je prva družina pomembna za Združene države Amerike."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nad.oblaki
15. 07. 2009 11.18
juhujuhu: za Busha smo lahko rekli, da je "šorast" pri svojih odločitvah....za Obamo tega ne moremo reči, ker do sedaj sploh še nobene karte ni povleku. Rzno, da je kupil hčeri psička in hodil po plaži brez majice.
SheppardJohn
15. 07. 2009 11.15
ej obama je cist ok bush je bil prava sramota obama vaj ve ka dela oni pa se tega ni
juhujuhu
15. 07. 2009 11.15
-Asgard- 15.07.2009, 11:08 -1 Obama je sramota Amerike, ker je največja marioneta v zgodovini Predsednikov. Škoda, da imajo američani tako sprane možgane in tega ne vidijo oz. itak so zanjega glasovali zaradi njegove barve kože in ne sposobnosti... Aja??? Bush je pa bil super, kaj ne? Bush je umazal, Obama pa mora sedaj za njim čistiti! :)
Nad.oblaki
15. 07. 2009 11.08
Obama je sramota Amerike, ker je največja marioneta v zgodovini Predsednikov. Škoda, da imajo američani tako sprane možgane in tega ne vidijo oz. itak so zanjega glasovali zaradi njegove barve kože in ne sposobnosti...
ZaZaZuu
15. 07. 2009 10.22
jst bi ga tut rada spoznala...