Drugi športi

S kartami in žetoni postali uspešni in bogati

Ljubljana, 20. 01. 2012 14.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste se kdaj spraševali, kako je biti del ene izmed najboljših ekip profesionalnih igralcev pokra, potovati po svetu in služiti na tisoče dolarjev?

Vanessa Rousso
Vanessa Rousso FOTO: PokerStars

Ekipa igralcev PokerStars Pro obstaja že 10 let, v tem času pa so se ji pridružili številni igralci svetovnega kova. O njihovih poker karierah smo se pogovarjali z nekaterimi najbolj vidnimi člani.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje s spletno stranjo PokerStars?

Daniel Negreanu: Odločitev za vključitev v ekipo je bila zelo lahka, saj sem že pred tem poker v večini igral na PokerStars strani. Že od najstniških let sem poznal par ljudi, ki so delali v tem podjetju, zato sem jim popolnoma zaupal. Tako dobre igre in pogojev nisem zasledil pri nobeni drugi strani, zato sem se lahko brez težav odločil za PokerStars.

Barry Greenstein: Pri PokerStars so mi obljubili, da bom lahko aktivno vpleten v samo ponudbo igre in ostalih storitev na strani. Občutek sem imel, da je PokerStars resnično vodilni spletni ponudnik pokra in o tem sem še danes povsem prepričan.

Vanessa Rousso: Po tem, ko sem se v letu 2006 na Svetovni poker turneji (WPT) uvrstila na finalno mizo, sem se začela pogovarjati s PokerStars o možnosti pridružitve. Takrat sem imela približno 300.000 dolarjev zaslužka in sem bila ena izmed redkih mladih žensk v pokru s takšnimi rezultati. Na srečo sem pogodbo s PokerStars kmalu zatem podpisala, ostalo je zgodovina. Čeprav je bilo nekaj kritik o moji uvrstitvi v ekipo, pa mislim, da sem se izkazala, saj sem v tem času s pokrom zaslužila prek 4,5 milijona dolarjev in osvojila nekaj največjih poker turnirjev po celem svetu.

Kako se je vaše življenje spremenilo, odkar ste del ekipe PokerStars?

Chris Moneymaker: Ko sem začel s pokrom, sem imel poleg še redno službo, kjer sem prikrival svojo prostočasno dejavnost, saj je bil takrat ta igra izjemno marginalizirna. Ko sem podpisal pogodbo s PokerStars, sem postal zelo ponosen, da sem poker igralec, in danes s tem nimam težav. Uživam v priložnostih, ki jih PokerStars zagotavlja zame in za mojo družino. Veliko lahko potujem, igram poker in prenašam svoje znanje na druge igralce. Lahko rečem, da sem zelo srečen.

Vanessa Rousso: Kot predstavnica ekipe PokerStars sem spoznala nekaj najboljših igralcev na svetu in prejela številne dragocene nasvete glede igre. Zaradi tega je moj nastop boljši in ne delam več toliko napak kot v preteklosti.


Daniel Negreanu: PokerStars je poskrbel predvsem za mojo prepoznavnost po celem svetu. Ko sem se pojavil kot obraz PokerStarsovih oglaševalskih kampanj, je postala moja "slava" nekaj povsem drugega, kot sem je bil vajen do takrat.

Kaj ločuje PokerStars od ostalih spletnih poker strani?

Chris Moneymaker:
PokerStars nudi resnično najboljšo podporo svojim igralcem. So tudi zelo aktivni na forumih in upoštevajo želje igralcev glede same igre, storitev ali načina igranja. Vseskozi tudi izboljšujejo program in skrbijo za varnost. PokerStars je močno spremenil industrijo pokra, predvsem s tem, da so mu dodali stabilnost in varnost.

Daniel Negreanu: Pri PokerStars so izjemno dobri v kombinaciji spletnih turnirjev in iger v živo. Prav tako ponujajo široko paleto različnih turnirjev z različni visokimi vpisninami, zato lahko igralci resnično najdejo pravo igro zase.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Feels_good_man
20. 01. 2012 14.46
+19
OGLASNO SPOROČILO
balestra92
20. 01. 2012 19.01
+3
res je. pravi in resen novinar bi napisal članek o tem kako so ti ljudje začeli s pokrom in kako so uspeli. na mesto tega dobimo gor navadno reklamno s*anje. *