Drugi športi

Puntar v ligi prvakov z Benfico

Nyon, 02. 07. 2009 16.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski državni prvak v futsalu Puntar Casino Safir je danes na žrebu v Nyonu dobil tekmece v ligi prvakov.

Za mesto med najboljšimi 16 ekipami na stari celini se bodo Tolminci na turnirju pred domačimi navijači (med 27. septembrom in 3. oktobrom) merili v skupini 4 z Benfico, belorusko Viten Oršo in kvalifikantom. Kvalifikant bo prišel iz predtekmovalne skupine G, kjer bodo igrali črnogorski Montenegro Stars Budva, makedonski Železarac Skopje in danski prvak Futsal BGA. "Moram reči, da smo deloma dobili to, kar smo si želeli. Imamo ekipo s področja bivše Jugoslavije, premoremo tudi tekmeca iz Vzhodne Evrope, poleg tega pa v Tolmin prihaja zveneče evropsko ime, to je portugalska Benfica. Z žrebom sem zadovoljen," je za futsal.si povedal Aleš Kavčič, predsednik Puntarja.

Puntar
Puntar FOTO:

"Skupina je zelo zanimiva. Verjetno le Benfica malce odstopa, z ostalimi pa se bomo borili za drugo mesto, ki vodi med 16 najboljših ekip v Evropi. Četudi tekmece slabše poznamo, se bomo dokopali do kaset in videozapisov, da se dobro pripravimo za dostojno zastopanje barv kluba in Slovenije," je dodal trener Matej Kavčič, ki je na trenerskem mestu nasledil Darija Lebana. Puntar je v ligi prvakov igral že pred dvema letoma, ko je doma gostil turnir predkroga, v prvem krogu pa je gostoval v skupini v Gospiću, kjer se je ob treh remijih poslovil od nadaljnjega tekmovanja.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Robinson
02. 07. 2009 17.51
tivancic, ma kaki oplast... Gorica je najboljša v Sloveniji, na žalost pa niso imeli sreče v finalu.. Škoda da se ne gleda lestvice in da je nek zaključni brezvezni turnir...
Iniesta24
02. 07. 2009 17.05
ufff težke tekme...
tomaž ivan?i? 1
02. 07. 2009 17.04
Oplast bi mgu jt naprej, ne puntar!!!!