Drugi športi

Pungi vendarle ostaja?

Celje, 14. 08. 2014 15.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je potrdilo, da bodo tudi v prihodnje do neke mere sodelovali z dosedanjim športnim direktorjem Romanom Pungartnikom, ki tako ostaja povezan s pivovarji.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško nadaljujejo s pripravami na novo tekmovalno leto, trener Branko Tamše preizkuša še nekatere posameznike, ki bi lahko v zadnjem hipu oblekli dres pivovarjev, vodilni v klubu pa pospešeno izvajajo program sanacije. Pri sami reorganizaciji so nekoliko presenetili s prekinitvijo sodelovanja z dosedanjim športnim direktorjem Romanom Pungartnikom, a poznavalci razmer v klubu nad informaciji niti niso bili tako presenečeni.

Roman Pungartnik
Roman Pungartnik FOTO: Damjan Žibert

Kljub vsemu je in bo ostal Pungi zapisan v srcih navijačev kot legenda. Vodilni v klubu se mu sicer niso 100 odstotno odrekli. "Skoraj gotovo bo tudi v prihodnje sodeloval s celjskim klubom, ki bo tako okrepil področje, kot je to opredeljeno v nadaljnji strategiji razvoja. Pungartnik prav tako ostaja predstavnik celjskega kluba v evropskem združenju rokometnih klubov, FCH (Forum club handball), kjer je bil v maju izvoljen tudi za predstavnika tega združenja v tekmovalni komisiji EHF," so sporočili iz celjskega kluba.

Najboljša rokometna šola v Sloveniji
Marca letos je Rokometna zveza Slovenije, v okviru zaključnega turnirja štirih najboljših v pokalu Slovenije, podelila priznanja za najboljše v tekmovanju mladih za sezono 2012/13. Podelitev za sezono 2013/14 bo potekala v okviru slovenskega superpokala. Moški se bo igral 30. avgusta na teniškem štadionu v Portorožu. Na vrhu so Celjani, tik za njimi pa so se zvrstili Krka, Gorenje in Trimo. To priznanje je ponovno dokaz, da ima RK Celje Pivovarna Laško najboljšo rokometno šolo v Sloveniji. V prvi vrsti je to zasluga strategije delovanja kluba in trenerjev, ki pripravljajo mlade rokometaše za nastop v članski selekciji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PD00X
14. 08. 2014 16.40
+6
To vse skupaj zelo smrdi in so verjetno posledica mutnih poslov v Pungartnikovem mandatu , v katere so bili poleg Pungartnika vpleteni tudi drugi vodilni možje v klubu .
joze drugi
14. 08. 2014 16.44
+4
Napiši kaj več, če že novinarji ne morejo zbrskati. :)