Drugi športi

Pungartnik: Imamo B načrt

Celje, 21. 01. 2011 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško ima B načrt, če bi ukrep upravnega odbora (zamrznitev 50 odstotkov plače) prinesel dodaten osip igralcev.

V celjskem rokometnem klubu nimajo namena odstopati od strategije, ki so jo pripravili ob prihodu Zvonimirja Serdarušića na mesto trenerja članske zasedbe, zato bodo tudi v prihodnje dajali poudarek mladim, doma vzgojenim igralcem. Navkljub neugodnim prijemom upravnega odbora, ki je pred novim letom odločil, da se igralcem zamrzne polovica plače, so odgovorni v klubu pripravljeni za morebiten neuspeh nositi posledice. Glede na to, da se igralca Uroš Zorman in Aleš Pajovič še nista odločila za podpis aneksa k pogodbi, pa bodo v klubu vztrajali pri tem, da njun obstanek pogojujejo s podpisom. Vodilni se zavedajo tudi, da lahko odhod omenjenega dvojca – pred tem je klub zapustil Renato Vugrinec (preselil se je k Al Saadu iz Katarja) – prinese tudi nepričakovan odhod še kakšnega člana ekipe. Ravno zaradi tega imajo v klubu pripravljen B načrt. "Imamo načrt, in sicer bi manjkajoče igralce vzeli iz mladinske zasedbe, kar bi pomenilo nekoliko slabši dosežek v državnem prvenstvu, ampak tako pač je," je dejal direktor kluba Roman Pungartnik, ki ima podobno kot igralci zamrznjeno polovico plače, saj samega sebe šteje za člen članske ekipe.

Roman Pungartnik
Roman Pungartnik FOTO: Damjan Žibert

Morebiti bi bila situacija nekoliko drugačna, če bi igralci že pred sejo upravnega odbora poizkušali vplivati na člane UO do te mere, da bi od vodstva zahtevali nižji odstotek znižanja. Ne nazadnje klub do igralcev pogodbenih obveznosti ne izpolnjuje tekoče, kar pomeni, da so igralci imeli 'asa v rokavu'. Kakor koli že, po toči zvoniti je prepozno, kdor bo klub zapustil zaradi rigoroznega ukrepa, bo to storil, z ostankom igralcev pa bodo v klubu poskušali doseči zastavljene cilje. Vodstvo pa je temeljito pregledalo tudi vse aktualne pogodbe, preverilo člene in dodatke k dogovorom, saj želijo, da bi za pogodbeno vezane igralce veljali enaki pogoji. Glede na to, da po zadnjih informacijah iz kluba igralska zasedba ostaja približno takšna, kot je, potrebne bodo korekcije na posameznih igralskih položajih, pa velika neznanka ostaja ime novega trenerja. Ponuja se jih veliko, ampak konkretnega dogovora uprava ni dosegla še z nobenim izmed strategov.

Ob tem dodajmo, da ima Pajovič konkretno ponudbo nemškega Lübbecka, Zorman pa naj bi dogovor s poljskimi Kielcami tako rekoč že podpisal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
22. 01. 2011 08.35
kaj je pa zdej Pungartnik kriv? proba rešit kar se da od te POTAPLJAJOČE SE LADJE... krivi so tisti ki so denar že prej pobral.. pa ne bit preveč glasni, a mate spomin kot zlate ribice? Pungartnik je bil vsaj igralec, 1 A !
TAO
22. 01. 2011 08.13
nevem a te članke piše osnovnošolec ali kdo,polno slovničnih napak ,groza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najram
22. 01. 2011 08.08
Propad celjskega rokometa....!
medojr
22. 01. 2011 05.07
pajo,vugi,zorman-legende pungi,UOčlani pa ste počena žoga
Iniesta
21. 01. 2011 23.02
Začetek konca ....
pehtaa
21. 01. 2011 22.51
pa sej da je najbol obiskan portal tut člazejo haha
gajakalan1
21. 01. 2011 18.32
pungartnik prepusti mesto drugemu
verbatim66
21. 01. 2011 17.09
To pungi kadete potegni v člansko zasedbo... človek ni normaln, najprej privleče 36 let stare igralce zdej bo pa vodilno vlogo postavo na 20 letnike...mislim, da zdrava pamet pove da je to lahko zadnje kar se da naredit pri takih vložkih. Tako se lahko poigrava s kadrom Loka, Celje pa se niti podrazno ne bi smelo. PUNGI ODSTOPI tvoj čas je potekel!
high5
21. 01. 2011 15.13
.....najbolj smešno je to da v članku piše : zato bodo tudi v prihodnje dajali poudarek mladim, doma vzgojenim igralcem.....haha...največja bedarija....igralci kot so Razgor, Marguč, Lesjak bi lahko dobili vsaj priložnost v domačem prvenstvu če ne že v LP....ampak ne celje ma prednost 10 golov in več in ti fanti si še skos ne zaslužijo niti 5 minut igre....Pol pa naj še dalje tako ˝dobro˝ delajo z mladimi kot da......
tomaz74
21. 01. 2011 14.36
pa dej Pungartnik, ne da se ti plača pol zniža, vrnit bi moral denar, ker si zaj.... sezono z neumnimi "okrepitvami "...
spikspik
21. 01. 2011 14.17
admin, bi mi lahk orazložil, zakaj si zbrisal moj post? resnica boli, ne? dejstvo je, da "najbolj obiskan portal" v slo ni sposobn objavit enega slovnično neoporečnega članka... mi lahko nekdo razloži tale stavek: Ponuja se jih veliko, ampak konkretnega dogovora uprava niso dosegli še z nobenim izmed strategov, ki se sicer na veliko ponujajo.
spikspik
21. 01. 2011 14.12
* "najbolj obiskan portal"