Drugi športi

Prošt si želi ostati v Göppingenu, a …

Göppingen, 27. 03. 2013 15.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski rokometni reprezentant Primož Prošt blesti v dresu nemškega bundesligaša Göppingena, vodstvo kluba pa že ima sklenjene pogodbe z vratarji, ki bodo stali v golu v prihodnji sezoni. Navijači želijo, da bi bil med njimi tudi Trboveljčan, ki mu pogodba poteče junija.

Vodstvo nemškega rokometnega prvoligaša Göppingena se je znašlo v nepričakovanih težavah. Potem ko so že zapolnili vratarska mesta za prihodnjo sezono, navijači zahtevajo, da del kluba ostane tudi slovenski reprezentant Primož Prošt, ki se je klubu pridružil po koncu svetovnega prvenstva, dogovor s klubom pa sklenil le do izteka letošnje sezone. Kaj bodo naredili v klubu, za zdaj ni znano, izjemni Trboveljčan, ki je spravil na kolena celo sloviti THW Kiel, pa je zadovoljen, da so njegove obrambe segle navijačem v srce.

Primož Prošt
Primož Prošt FOTO: Slavko Kolar

"Zadovoljen sem z razvojem dogodkov v Göppingenu. Poznam situacijo v klubu, vratarska mesta so za prihodnje tekmovalno leto zapolnjena, jaz pa bi rad ostal tu. V klubu se počutim odlično, ampak o tem ne odločam le jaz,“ je za handnews dejal slovenski reprezentant, ki je po stavniški aferi v Franciji še enkrat dokazal, da je šlo za neumnost, ki jo je pustil za sabo, in se v popolnosti osredotočil na tisto, kar najbolje počne.

Z obrambami od selitve v Nemčijo navdušuje, za zdaj pa ni znano, kje bo nadaljeval športno pot. Na mizi je imel pred začetkom letošnje sezone pri Montpellierju kar nekaj mamljivih ponudb, kakšne bodo po koncu sezone, pa bo močno odvisno od njegovih naslednjih predstav.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ole-ole
28. 03. 2013 13.46
+1
Primožu je brca v ta zadnjo v Franciji samo koristila
Flat Eric
28. 03. 2013 08.54
če bo sedel na klopi, je boljše da gre drugam, kjer bo branil na tekmah. Preprosto ga je škoda, da bi sedel na klopi in stagniral.
brsankovi 1
28. 03. 2013 05.17
+2
po svoje mu je afera pomagala,da sedaj brani tako dobro,tedaj je celo bilo možno,da mu prepovejo igrati rokomet in ker se to ni zgodilo,je sedaj še močnejši.že na svetovnem prvenstvu se je videlo,da ma boljši refleks kot škof ki pa vemo da je rokometna legenda.