Drugi športi

Poškodovan Klemen Gerčar spodbujal Tima Gajserja

Kegums, 30. 07. 2017 21.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski vrhunski motokrosist Klemen Gerčar je že od majhnega strastno predan adrenalinskemu športu, tako ni čudno, da se je razvil v profesionalnega športnika, ki je pobral nemalo odličij na državni, evropski in svetovni ravni.

Gajser navijanje - 1
Gajser navijanje - 1 FOTO: Gajser navijanje

Čeprav pravijo, da sreča spremlja hrabre, kar Klemen Gerčar zagotovo je, pa se mu ni izšlo na dirki svetovnega prvenstva elitnega razreda MXGP v latvijskem Kegumsu in je tako zaradi poškodbe kolena zdaj prisiljen počivati nekaj mesecev.

Čeprav Gerčar intenzivno dela na okrevanju in upa, da se bo karavani pridružil še pred koncem sezone, da bi tako lahko skupaj z ekipo izpolnil zastavljene cilje, pa medtem tudi nesebično in zavzeto spodbuja svoje sotekmovalce.

Gajser navijanje - 2
Gajser navijanje - 2 FOTO: Gajser navijanje

Nedavno se je pridružil Skupini GMT, ki je ob praznovanje 25 letnice delovanja, svojih 100 zvestih strank in poslovnih partnerjev, odpeljala na dirko za svetovno prvenstvo MXGP na Češko. Tako je Gerčar skupaj z množico iz Slovenije spodbujal Tima Gajserja in ostale naše junake.

Gajser navijanje - 3
Gajser navijanje - 3 FOTO: Gajser navijanje

GMT namreč že vrsto let podpira slovenske športnike in Klemen Gerčar je prav posebni ambasador tega podjetja. Resda ni mogel nastopiti na Češkem, ampak je skupaj z ostalimi gosti Skupine GMT doživel 3-dnevno motociklistično pustolovščino tudi iz druge strani. Vseh spodbud pa je bil še kako vesel Tim Gajser s svojo ekipo, saj jim vsak aplavz, tudi v teh časih, ko ne osvajajo najvišje stopničke, še posebej dobro dene.

Gajser navijanje - 4
Gajser navijanje - 4 FOTO: Gajser navijanje
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BPGC
31. 07. 2017 09.33