Drugi športi

Pivovarji se ne bodo cepili proti H1N1

Celje, 16. 11. 2009 11.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši Celja Pivovarne Laško se pred odhodom na povratno tekmo 3. kroga pokala EHF v ukrajinsko Zaporožje ne bodo cepili proti novi gripi (H1N1).

Celjski rokometaši so cepljeni proti sezonski gripi.
Celjski rokometaši so cepljeni proti sezonski gripi. FOTO: Damjan Žibert

Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v petek odpotovali na povratno tekmo 3. kroga pokala Evropske rokometne zveze proti ukrajinskemu Zaporožju, pred odhodom pa se nihče izmed izbrancev Toneta Tislja ne bo cepil proti virusu nove gripe. "Vsi igralci so cepljeni proti normalni gripi, v kolikor bi se odločili za cepljenje proti novi gripi, pa je do tekme premalo časa, da bi cepivo začelo ustrezno delovati. Glede na stranske učinke zdravila bi bilo ta hip nesmiselno opraviti cepljenje," je za 24ur.com povedal tiskovni predstavnik RK Celje Pivovarna Laško Miha Pantelič.

Celjani bodo prvič po 16. februarju 2008, ko so gostovali pri Barceloni in visoko izgubili (39:28), na pot odšli s čarterskim poletom. "Glede na aktualne razmere, je čarterski polet cenejši in predvsem veliko bolj primeren za rokometaše od redne linije," je še dodal Pantelič. Ekipa bo na pot krenila v petkovih jutranjih urah, v sredo pa ekipo čaka še derbi MIK 1. lige proti ljubljanskemu Slovanu, ki je nekoliko presenetljivo v zadnjem krogu izgubil proti slovenjegraškemu Preventu.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

draghci
18. 11. 2009 12.47
Sem zelo miroljuben in pozitivnih misli, pravi sonček, bi rekla Ines iz kmetije slavnih, ampak, počas vas mam dost, ste mi vsi počas začel it na k.. preklete pič... zaf.... navadne rit... ste in sokrivi, za vsakega, ki bo s svojim življenjem potegnil ta kratko v tej zaroti, ki je svet še ni videl. Očitno samo še vam ni jasno, da nas mislejo čist zares fentat.
kekec2435
16. 11. 2009 19.14
pivce za živce
ninja.subversion
16. 11. 2009 12.55
u ukrajini se ne gre za H1N1, pač pa za BAKTERIJO PREUMONSKE KUGE oz PNEUMONIJO !! zakaj ne pišete o tem. 24ur.com ??????????????????????