Drugi športi

Pacquiao proti Mayweatherju na sodišču

Las Vegas, 05. 08. 2011 09.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Manny Pacquiao, svetovni boksarski prvak v velterski kategoriji, in njegova odvetniška ekipa se "borijo" še na sodišču, kjer bijejo bitko proti boksarskemu tekmecu Floydu Mayweatherju, ki ga obtožujejo jemanja nedovoljenih poživil. Filipinski boksar je proti Američanu vložil predlog za razveljavitev obtožnice.

Manny Pacquiao
Manny Pacquiao FOTO: Reuters
Predstavnika filipinskega boksarskega zvezdnika Daniel Petrocelli in David Marroso sta v sredo na sodišču v Nevadi podala predlog za razveljavitev obtožnice, kajti Floyd Mayweather se kljub obtožbam po 24 pozivih sodišča še vedno ni prikazal na zaslišanju. Američan Mannyja Pacquiaoja obtožuje jemanja nedovoljenih sredstev, Filipinec pa je vse obtožbe že zanikal. Oba omenjena boksarja nastopata v velterski kategoriji, v kateri boksa tudi slovenski boksar Dejan Zavec. "Mayweather ni nad zakonom," je bil kratek komentar Petrocellija. Odvetniki ameriškega boksarja še niso podali komentarja. Odvetnika Pacquiaoja sta sodišču predložila 15 strani dolg dokument, v katerem so prikazani datumi, ko bi se Mayweather moral pojaviti na zaslišanju, vendar se nikoli ni, v medijih pa je še vedno obtoževal Filipinca. Mayweather je dejal, da se mora osredotočiti na naslednji dvoboj proti Victorju Ortizu, ki bo septembra. V javnost pa je prišlo kar nekaj fotografij, ki kažejo, da se je Mayweather zabaval v Atlanti in Las Vegasu, namesto da bi se udeležil katerega od zaslišanj.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather FOTO: Reuters
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vizitafan
11. 08. 2011 18.05
kdo zdej koga obtožuje? izjasnte se. da vam mal pomagam če že kopirate iz žurnala oz. kjerkoli že, vsaj pravnilno prepišite. v podnaslovu je napaka. LOL ste špricali šolo. aja pa kr zbrište ta komentar ja, tko ko ponavad...
rambek
05. 08. 2011 20.00
mogoče bo kater še kdaj stal nasproti našemu zavcu .
cricka
05. 08. 2011 14.16