Drugi športi

OP ZDA: Tudi Srebotnikova in Klepačeva ekspresno hitro končali nastope, konec tudi za Čilića

New York, 01. 09. 2017 10.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Potem ko je v posamični konkurenci presenetljivo hitro svoje nastope na zadnjem turnirju za grand slam v sezoni končala najboljša slovenska teniška igralka Polona Hercog, je podobna usoda doletela tudi Katarino Srebotnik in Andrejo Klepač v konkurenci ženskih oziroma mešanih dvojic. Peti nosilec Hrvat Marin Čilić je mogel priznati premoč Argentincu Diegu Schwartzmanu.

Na zadnjem letošnjem turnirju za grand slam, odprtem turnirju ZDA, je izpadel peti nosilec Hrvat Marin Čilić. Zmagovalca US opna pred tremi leti je s 4:6, 7:5, 7:5 in 6:4 premagal 33. igralec sveta Argentinec Diego Schwartzman.

Potem ko je slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik v paru z Američanko Abigail Spears že v prvem krogu končala nastope na minulem turnirju v New Havnu, je na prvi stopnički obstala tudi na odprtem prvenstvu ZDA. V prvem krogu se je med mešanimi dvojicami poslovila tudi Andreja Klepač, medtem ko jo dvoboj med ženskimi dvojicami še čaka.

Katarina Srebotnik se je morala posloviti že po 1. krogu turnirja ženskih dvojic na odprtem prvenstvu ZDA.
Katarina Srebotnik se je morala posloviti že po 1. krogu turnirja ženskih dvojic na odprtem prvenstvu ZDA. FOTO: AP

Deseti nosilki, Srebotnikova in Spearsova, sta namreč v prvem krogu New Yorka gladko, dvakrat s 3:6, izgubili proti nepostavljeni ameriški dvojici Kayla Day - Caroline Dolehide.

Klepačeva pa je izpadla v prvem krogu med mešanimi dvojicami; v paru s Hrvatom Matejem Pavićem sta po dolgi borbi s 3:6, 7:5 in 9:11 izpadla proti poljsko - mehiški navezi Alicia Rosolska - Santiago Gonzalez.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mich Diam
02. 09. 2017 12.56
-1
Katarina je že dolgo manjkakovostna tenisačica! Šlepa se in molze sponzorje!
Janez_53
03. 09. 2017 18.07