Drugi športi

VIDEO: Nova kariera Novaka Đokovića? S teniškega igrišča za klavirske tipke ...

Beograd, 11. 11. 2016 09.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V prihodnjih dneh bodo na svoj račun prišli ljubitelji vrhunskih teniških obračunov, saj se bo pričel zaključni londonski Masters turnir. Kljub napetosti, ki jih veliko tekmovanje prinaša pa le te ni moč začutiti v bližini lanskega zmagovalca Novaka Đokovića, ki se mu je pred kratkim izmuznila pomembna nagrada.


Prav ta udarec je najbolj razjezil srbske medije, ki menijo, da bi nagrada organizacije ATP imenovana "Stefan Edberg" za "fair play" vendarle morala romati v roke njihovega sonarodnjaka Novaka Đokovića, tako pa jo je že dvanajstič v zgodovini prejel njegov švicarski tekmec, Roger Federer. Slednji namreč ostaja velik ljubljenec publike, očitno pa si priznanje zasluži po mnenju trenerjev in soigralcev. Zaenkrat so znani tudi preostali nagrajenci, vse od povratnikov na teniški teren do trenerjev, medtem ko prejemnik glavne letne nagrade ostaja še neznan, saj bo o njem odločal Masters v Londonu. Eden izmed favoritov za nagrado je tudi Novak, ki na lestvici ATP gleda v hrbet trenutno vodilnemu Andyu Murrayju. Več kot očitno pa si srbski teniški as s tem ne beli glave, saj zadnje dni pred velikim teniškim tekmovanjem deluje povsem sproščeno. S svojimi sledilci je na socialnih omrežjih podelil posnetek, na katerem se je pošalil za klavirjem in z optimizmom napovedal prihod v London.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LAC
11. 11. 2016 15.38
+2
PAZI NOLE NA PIANO-KOMOLEC!
tankopiš
12. 11. 2016 09.50
+2
iMichael
11. 11. 2016 14.25
+2
Sem navijač od Novaka. On je daleč od te nagrade. On je balkanec, rad pokaže čustva, razbije lopar, kako so čno reče sodniku in publiki, pač tak je. Mu ne zmerim. Čudn, da nadal ne dobi te nagrade. Na igrisču je neverjetno korekten