Drugi športi

Naj 7 ex-yu: Denić bi bil Obrvanov pomočnik

Beograd, 12. 01. 2015 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ugledni rokometni spletni portal balkan – handball je pred začetkom SP izbral idealno postavo nekdanje skupne republike. V njej bi slovenski selektor Borid Denić opravljal vlogo pomočnika 'idealnega selektorja' Ivice Obrvana.

Boris Denić
Boris Denić FOTO: Damjan Žibert

Tri dni pred začetkom svetovnega rokometnega prvenstva na stavnicah, ko gre za naslov svetovnega prvaka, najbolje kaže Francozom in Dancem, v finale pa jih je denimo legendarni nemški vratar Henning Fritz. Spletni portal balkan-handball.com pa je objavil idealno sedmerko nekdanje skupne republike. Glasove je prispevala žirija, sestavljena iz novinarjev rokometnih redakcij regije, temu pa so prišteli še glasove obiskovalcev spletne strani.

V idealni postavi je vratar Mirko Alilović, na levem krilu bi igral Manuel Štrlek, organizator igre bi bil Domagoj Duvnjak, na desnem krilu bi igral Ivan Čupić, na črti Igor Vori (vsi Hrvaška), na desnem zunanjem Kiril Lazarov (Makedonija), levi zunanji pa bi bil Nikola Prce (BiH). Idealni selektor bi bil Ivica Obrvan (Makedonija), njegov pomočnik pa Boris Denić (Slovenija).

V konkurenci ni bilo srbskih in črnogorskih igralcev, saj se niso uvrstili na svetovno prvenstvo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

firewall
14. 01. 2015 10.23
+1
Za balkance smo še vedno zgolj skijaši in hokejaši hehe.
rambek
12. 01. 2015 18.35
+9
carli17
12. 01. 2015 18.15
-5
ŠE POMOČNIK NE MORE BITI V SLOVENIJI PA UNIUČUJE REPREZENTANCO 100 N QAURO