Drugi športi

Musa pretirano proslavil zmago in ostal brez vozniškega dovoljenja

Kielce, 13. 03. 2012 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji rokometaš velenjskega Gorenja Željko Musa je zaradi vožnje pod vplivom alkohola ostal brez vozniškega dovoljenja. Hrvaški reprezentant je po evropskem prvenstvu Velenje zamenjal s poljskimi Kielcami.

Željko Musa in Uroš Zorman sta po koncu evropskega prvenstva postala soigralca.
Željko Musa in Uroš Zorman sta po koncu evropskega prvenstva postala soigralca. FOTO: Damjan Žibert

Hrvaški rokometni reprezentant Željko Musa je zaradi vožnje pod vplivom alkohola na Poljskem ostal brez vozniškega dovoljenja. Po zmagi Kielc nad Čehovskimi medvedi je pregloboko pogledal v kozarec, okoli tretje ure zjutraj pa ga je na poti domov zaustavila policijska patrulja. Alkotest je pokazal 1,5 promila alkohola.

"Takšno obnašanje našega člana bomo morali sankcionirati. Igralec je s tem že seznanjen,“ je na to temo povedal bogati lastnik poljskega rokometnega podprvaka Vive Targi Kielce Bertus Savas.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fcb4ever
14. 03. 2012 16.33
+2
ah musa ga je še ko je biu u slovenski ligi tako u trebnem kot u velenju učasih preveč spiu..
DiZet
13. 03. 2012 15.47
urednikom:1. kaj ma veze "DRUGI ŠPORTI" in kako se ga je nekdo nacedil. Pijanstvo spada v drugo rubriko, pa očitno tega ne veste. 2. Copy in paste novinarji, pa še tega ne znate tako kot se šika: Loeb je že davno presegel VAŠO število. itd.
MIRKOKING
13. 03. 2012 11.02
+5
Je bil še iz Velenja navajen, da so se ga vlili! Profesionalni športniki nimaš kaj dodat!