Drugi športi

VIDEO: Murraya obiskala Connery in Ferguson

New York, 09. 09. 2012 11.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Škotski teniški as Andy Murray še čaka na svojega nasprotnika v finalu odprtega prvenstva ZDA, na novinarski konferenci po končanem polfinalnem obračunu pa sta ga obiskala oskarjevec Sean Connery in menedžer nogometašev Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Škotski tenisač Andy Murray bo še dolgo pomnil dogajanje po polfinalnem obračunu na odprtem prvenstvu ZDA, saj sta ga na novinarski konferenci obiskala sloviti hollywoodski igralec Sean Connery in menedžer angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson. Potem ko je finalist turnirja predstavnikom sedme sile zaupal, kako bo izkoristil prosti dan pred velikim finalom, se je sloviti dvojec pojavil tik ob govorniški mizi.

Andy Murray
Andy Murray FOTO: Reuters

"Se opravičujem, ker prekinjam,“ je uvodoma dejal oskarjevec in nato Murraya spoznal s Fergusonom. "Ne vem, kje je tvoja mama? Aha, tukaj je,“ je Connery dejal Murrayu, škotski tenisač pa je svoji mami sporočil, da iz njenih ust vonja vino: "Zahvaljujoč Alexu Fergusonu, ki mi je ponudil kozarec. Po koncu tvojega dvoboja mi je dejal, da si je Škotska izmislila svet.

Po zabavnem pogovoru med tenisačem, nogometnim menedžerjem in tenisačevo mamo pa je svoje dodal nogometni strateg: "Sem prihajam zadnja tri leta. Vsem pojasnjujem, da so si Škoti izmislili svet. Danes smo si denimo izmislili veter!“ Svoje pa je pristavil Connery: "Danes ste osvojili svet.“ Sila nenavadnemu pogovoru se je nato Murray vendarle izmuznil, in sicer z besedami: "Se vidimo po naslednjem dvoboju!“ Ferguson se je ob tem le nasmehnil in dejal, da naj nadaljuje z dajanjem intervjujev, saj on tako ali tako ne govori s predstavniki sedme sile.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nanixxx17
09. 09. 2012 19.05
+1
Bravo 24ur končno ne objavlete novic samo od barce.. Cim manj novic od barce vec bralcev ;)
samanto
09. 09. 2012 16.26
+0
pijanci na kupu
janggmu
09. 09. 2012 13.06
+6
Kaj za vraga pa nej bi tale članek predstavljal? Ne vem, kje je tvoja mama? Aha, tukaj je. Res ne razumem.
AlexFerguson
09. 09. 2012 12.59
+2
Fergi je car.