Drugi športi

Murray: Uživam pri sodelovanju z Mauresmojevo

London, 04. 08. 2014 18.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
0

Andy Murray, trenutno deveti igralec na svetovni ATP lestvici je pred časom presenetil, ko je sklenil sodelovanje s nekdanjo teniško igralko Francozinjo Amelie Mauresmo. A sodelovanje dobro poteka in Murray pravi, da računa na dolgotrajnejše sodelovanje.

Britanski teniški igralec Andy Murray je dejal, da bo Francozinja Amelie Mauresmo ostala njegova trenerka še naprej in da je to sodelovanje dolgoročno. Naslednjih nekaj mesecev bo kritičnih, kar se tiče njegove uvrstitve na ATP lestvici, saj je trenutno zdrsnil le na deveto mesto po slovesu v Wimbledonu. "Dan po porazu v Wimbledonu sva se usedla skupaj, naredila načrt za naslednje mesece. To je trenutni načrt, vendar načrtujem delo z njo daljši čas, zanesljivo," je o Mauresmojevi dejal Murray.

Murray je začel z nekdanjo prvo igralko sveta sodelovati na začetku letošnje sezone na travi, obrambo lanske zmage v Wimbledonu pa je končal v četrtfinalu, velike načrte pa ima pred zadnjim turnirjem za grand slam, OP ZDA v Flushing Meadowsu. "Odločila sva se za sodelovanje, oba bova naredila vse, kar je potrebno, da bo ta pot dolgoročna. Zelo uživam pri delu z njo in mi tudi zelo pomaga. Poleg tega se je zelo dobro povezala s celotno mojo ekipo. Dobro sva začela, sedaj moram pokazati rezultate," je dejal Škot pred turnirjem v Torontu.

Murrayjeva trenerka Amelie Mauresmo.
Murrayjeva trenerka Amelie Mauresmo. FOTO: Reuters

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.