Drugi športi

Mourinho z navdušenjem pozdravil novega prvaka: 'Nisem tako majhen, on je preprosto ogromen'

London, 10. 04. 2016 10.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometni trener Jose Mourinho si je v živo ogledal boksarsko poslastico, v kateri je Anthony Joshua v drugi rundi nokavtiral Charlesa Martina in si prislužil naslov prvaka v težki kategoriji po različici IBF. Po obračunu se je Mourinho skupaj z Joshuo sprehodil po hodnikih londonske arene O2, kjer so gledalci sinoči pripravili vrhunsko vzdušje.

Jose Mourinho, ki še vedno nima nove trenerske službe, ni zamudil priložnosti, da bi si v živo ogledal boksarski spektakel med Anthonyjem Joshuo in Charlesom Martinom, ki smo ga sinoči prenašali na VOYO. Še več: Portugalec se je skozi hodnike londonske arene O2 sprehodil kar skupaj z zmagovalcem Joshuo, s katerim sta si izmenjala kar nekaj besed, Mourinho pa ga je večkrat potrepljal po hrbtu oz. zadnji plati, nato pa mu tudi močno stisnil roke. "Bil sem z njim na enem dogodku. Fant je ogromen. Ljudje doma ne mislite, da sem zelo majhen, on je zelo visok .. in ogromen. Všeč mi je njegova osebnost,'' je razlagal Mourinho v mikrofon britanske televizije SkySports.

     ***VEČ O OBRAČUNU JOSHUA vs. MARTIN***

Charles Martin si je od obračuna z Joshuo veliko obetal, a dejstvo je, da se je Joshua morda pokazal še v boljši luči kot na prejšnjih dvobojih, za zmago proti tokrat bledemu Martinu pa ni potreboval prav veliko dela.

Joshua je potreboval vsega dve rundi, da je pokončal Martina.
Joshua je potreboval vsega dve rundi, da je pokončal Martina. FOTO: AP

Pravzaprav sta bila dovolj dva močna udarca v obraz nasprotnika. "Bil je boljši kot jaz. Njegove desnice nisem videl. To me je stalo dvoboja," je po porazu SkySportsu dejal Martin. Ta se je po drugem 'knockdownu' pobral na noge, a sodnik je ocenil, da je to storil za malenkost prepozno. "Bil sem dobro, toda očitno sem se prepozno dvignil,'' je bil kratek Američan. "Joshua je odličen borec. Ni zahteven za se boriti. Mislim, je odličen borec, toda … njegova desnica je bila hitra. Ima dobro hitrost," je še dodal Martin in zaključil, da ni razočaran: "Nisem razočaran, danes je bil preprosto boljši. Vrnil se bom, zagotovo se lahko vrnem na šampionsko raven."

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Barbarezo
10. 04. 2016 15.38
+2
jousha bo prvak kar nekaj casa v teski kategoriji ..razbil bo klickota ter furya ... noben mu ne bo mogel cisto nic!
Iniesta
10. 04. 2016 12.11
-6
Joshua bi razbil klicka, edino fury mu mogoce lahko v tem trenutku koliko toliko parira ... Tip je res neverjeten in bo kraljeval v prihodnje v supertezki kategoriji ...
PanterOL
13. 04. 2016 08.56
emilzapata
10. 04. 2016 11.58
+0
navadne gladiatorske igre. Človek ni svoje voljčje nature niti malo spremenil v deset tisoč letih. Me ne gane, celo gabi se mi boks.
PanterOL
13. 04. 2016 08.51
jazjulika, spremeni si nickname v jazlulika.
Uporabnik 269
10. 04. 2016 11.38
+4
Joshua je navijač Arsenala, Muri naj se pazi, da ne reče kaj narobe hehe, mal heca :P.
yoloyo
10. 04. 2016 10.46
+2
ni minila minuta. sj se bo še zvedlo lp
Marko Urmas
10. 04. 2016 10.31
+4