Drugi športi

Milorad Krivokapić okrepil koprski Cimos

Koper, 25. 05. 2010 13.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo rokometnega kluba Cimos Koper pospešeno sestavlja ekipo za novo tekmovalno sezono, kot zadnji pa je s klubom dveletno pogodbo sklenil Srb z madžarskim potnim listom Milorad Krivokapić.

V Kopru so našli zamenjavo za Madžara Balasza Lalusko, ki se seli k MKB Veszpremu, in sicer je novi član koprskega Cimosa postal Milorad Krivokapić. Srb, ki ima že nekaj let madžarski potni list, je po Vladimirju Osmajiću še drugi igralec, ki bo Pick Szeged zamenjal s Koprom. Potem ko je za srbsko izbrano vrsto zbral 93 nastopov, je temu dodal še 27 nastopov za madžarsko reprezentanco. Za naše vzhodne sosede je blestel predvsem na zadnjem evropskem prvenstvu v Avstriji. Desni zunanji 'bombarder' bo zagotovo velika okrepitev za koprski klub.

Milorad Krivokapić bo prihodnji dve sezoni igral za koprski Cimos.
Milorad Krivokapić bo prihodnji dve sezoni igral za koprski Cimos. FOTO: Reuters

Ob tem se spet poraja vprašanje, ali je sestavljenje tako močne ekipe smiselno. Jasno je, da ekipa profesionalcev potrebuje tudi ustreznega profesionalnega trenerja, ki pa ga vodstvo kluba še ni našlo. Spomnimo, da je bil zadnji, ki je z moštvom dosegel vidnejši uspeh Matjaž Tominec, ki je v Bonifiko prinesel pokalni naslov.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zlatorogg
25. 05. 2010 17.28
Kot je napisano v prispevku trener Radojkovič ni in ne bo dorasel ekipi igralcev Cimosa. Koper potrebuje PROFI stratega na klopi.
vlado krivokapic
25. 05. 2010 13.31
tooooo!! Koper, zdej pa gas!!