Drugi športi

McEnroe: Wimbledon je Federerjev turnir

London, 24. 06. 2012 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številni ljubitelji tenisa so prepričani, da se bodo za lovoriko na 'sveti travi' pomerili Novak Đoković, Rafael Nadal in Roger Federer. Legendarni ameriški igralec John McEnroe je prepričan, da bo prav Švicar postal novi-stari kralj predzadnjega letošnjega turnirja za Grand Slam.

John McEnroe
John McEnroe FOTO: Reuters
"Ne bi stavil na Andyja Murrayja. Res je mlad tako kot Đoković in Nadal, vendar po kakovosti veliko zaostaja za njima. Poglejte dosežke Nadala in Đokovića, za to obstaja razlog. Nič ni naključje. Veliko trojko znata ogroziti le Berdych in Tsonga,'' je v pogovoru za Daily Mirror razkril sedemkratni zmagovalec turnirja za Grand Slam John McEnroe in dodal: "Prvi favorit je Federer. To je njegov turnir in najboljša priložnost, da porazi Španca in Srba. Jaz stavim na Federerja."
Roger Federer je na 'sveti travi' nazadnje slavil leta 2009.
Roger Federer je na 'sveti travi' nazadnje slavil leta 2009. FOTO: Reuters

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dominikus99
25. 06. 2012 01.05
+0
jaz pa se z njim nebi popoln oma strinjav po mojem ni niti slučajno fejst v zavstanku muray sam rabi sam več sreče in ko se bo mu enkrat odprlo ko bo prebiv let - pol bo pa vboste vidli stroj za osvajanje turnirjev. drugače je pa zame legendarni roger absolutno prvi favorit ampak privoščim tudi zelo zelo murayju go roger go murray - se pa strinjam da ima v vimbeldonu federer zdaj priložnost dokazat da je vseen na travi še klasa in živa legenda. federer - kral trave
bigfudge
24. 06. 2012 15.13
+11
privoščil bi mu tole, na travi ima največ šans za še kakšen GS
MesOjediPinGvin
24. 06. 2012 14.13
+18
Že dolgo ni Fedex zmagal na enem od GS-ov. Wimbledon je pravi čas za to. Go go Roger ! Je pa res, da sta Nadal in Nole v boljši formi. Če drugega ne, upam, da bomo gledali vrhunski tenis.