Drugi športi

Matić eden od dveh kandidatov za srbskega selektorja: Le če bom lahko vodil tudi klub!

Celje, 11. 05. 2013 11.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener rokometašev Celja Pivovarne Laško Vladan Matić poudarja, da ga služba selektorja srbske izbrane vrste zanima le v primeru, če bo lahko tudi v prihodnje vodil rokometaše Celja. Drugi kandidat za omenjeni položaj je Ljubomir Vranješ.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v letošnji sezoni presegli zastavljene cilje. Poleg uvrstitve v drugi del Lige prvakov in osvojitve pokala pa bodo v državnem prvenstvu zaostali le za prvakom, kar pomeni, da bodo še drugo leto zapored igrali med elitno druščino, zbrano v Ligi prvakov. Varovanci Vladana Matića so z redkimi prvenstvenimi spodrsljaji izpolnili naloge, v Zlatorog so se vrnili številni prijatelji celjskega rokometa, bržkone pa bo tako tudi v prihodnje.

Vladan Matić ima ponudbo srbske zveze, ta pa ga zanima le v primeru, če bo lahko še naprej delal v Celju.
Vladan Matić ima ponudbo srbske zveze, ta pa ga zanima le v primeru, če bo lahko še naprej delal v Celju. FOTO: Damjan Žibert

Matić je skupaj s sodelavci naloge izpolnil v celoti, številni mladi igralci so postali magnet za večje evropske klube, kot vse kaže, pa se trenerju iz Šabca morda obeta še selektorska služba. Vodstvo Srbske rokometne zveze namreč tehta med njim in Ljubomirjem Vranješem. "To je res, lahko potrdim, stekli pa so informativni razgovori. To še ne pomeni prav nič,“ je za 24ur.com dejal popularni Matke, ki ga v primeru, da prevzame tudi delo selektorja Srbije, zanima le eno: "Obstanek na mestu šefa celjske stroke in delo v izbrani vrsti!

To pomeni, da bo, tudi če bi se upravni odbor zveze odločil za imenovanje trenerja Celjanov za novega selektorja, omenjeni ostal na klopi rumeno-modrih. Najverjetneje so pogoji zelo podobni tudi pri Švedu Vranješu, ki urejenega delovnega mesta pri Flensburgu ne bo zlahka izpustil iz rok. Sploh, ker je stolček srbskega selektorja vseskozi zelo vroč.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

baskovc
11. 05. 2013 11.49
+9
super da bo ostal :) mi je pa zelo všeč, da se Celje pobira in da se tribune spet polnijo :)
verbatim66
11. 05. 2013 17.26
Celje se pobira, a hkrati iz rok spušča nosilce, ki so se kalili več let da so le to postali in tako bomo lahko znova porabili 2 sezoni da se igralci kot so toske, maček,... nadomestijo.