Drugi športi

VIDEO: Martin: Joshua se bo utrudil in nato ga bom nokavtiral

London, 06. 04. 2016 15.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

To soboto bo v londonski O2 Areni večer rezerviran za boksarske navdušence in sladokusce. Za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF se bosta namreč udarila branilec naslova Charles Martin in izzivalec Anthony Joshua. Boksarski spektakel bomo od 20.00 dalje spremljali v živo na VOYO.

Več videovsebin
  • Anthony Joshua v ringu
    01:50
    Anthony Joshua v ringu
  • Pred borbo Charles Martin - Anthony Josuha
    00:17
    Pred borbo Charles Martin - Anthony Josuha

V soboto bo slovita londonska O2 Arena prizorišče borbe za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF. Za naslov in slavo se bosta udarila branilec Charles 'Prince' Martin in vzhajajoča zvezda boksa 26-letni Anthony Joshua. Branilec naslova Martin, ki je v profesionalni karieri od boksal 24 borb in je še neporažen, je prepričan, da bo mladega Britanca premagal. Američan je mnenja, da Joshua še ni zvezdnik boksarskega sveta in da je še preveč 'zelen', da bi si zaslužil naslov.

"Vsi so mnenja, da je super zvezdnik. Jaz pa vem, da je še popolnoma 'zelen'. Vem, da še ni pripravljen na takšno borbo, zato ga bom pokončal sedaj, ko je še zelen. Ni pripravljen. Utrudil se bo, kot se zmeraj, saj misli, da bodo vse njegove borbe trajale manj kot pet rund. Utrudil se bo in takrat mu bom skočil na glavo. Vem, da ga bom nokavtiral," je pred borbo samozavestno zatrdil 29-letni Martin.

Kako se bo Anthony Joshua znašel v ringu proti Charlesu Martinu?
Kako se bo Anthony Joshua znašel v ringu proti Charlesu Martinu? FOTO: AP

Izzivalec Joshua je res še novinec v profesionalnem boksu, saj se mu je pridružil šele leta 2013 in od takrat od boksal zgolj 15 borb z bolj ali manj neznanimi in bistveno slabšimi borci. Je pa res, da je vseh petnajst borb zmagal z nokavtom in zgolj Dillian Whyte je z njim v ringu ostal dlje kot tri runde, saj je padel v sedmi. Sobotni obračun bo zagotovo največji in najpomembnejši v njegovi mladi karieri, saj se bo prvič boril za pas svetovnega prvaka. Če že na njegovi strani ne bodo izkušnje, bo pa na njegovi strani zagotovo občinstvo, ki bo do zadnjega kotička napolnilo O2 Areno. Večina jih bo namreč pesti stiskala za njegovo zmago v boksarskem ringu in Martin bo zagotovo čutil pritisk vročekrvnih Britancev.

Prenos boksarskega spektakla v soboto začnemo ob 20.00 na VOYO.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rj1808
07. 04. 2016 09.19
Od boksal? Bravo...
Barbarezo
06. 04. 2016 17.52
Jousha bo zmagal v drugi rundi ... KO !