Drugi športi

Makedonska reprezentantka v naslednji sezoni v taboru krimovk

Ljubljana, 07. 03. 2018 07.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot sporočajo s strani vodstva Krima Mercatorja bo 21-letna makedonska rokometašica Sara Ristovska okrepila desnokrilno pozicijo ekipe z Galjevice. Makedonska reprezentantka je profesionalno kariero začela v skopskem Metalurgu, kasneje pa se je preselila k najhujšemu mestnemu tekmecu, Vardarju.

Krim Mercator bo v naslednji sezoni še močnejši.
Krim Mercator bo v naslednji sezoni še močnejši. FOTO: Aljoša Kravanja
Sara Ristovska je pri makedonskih prvakinjah večkrat pokazala kakovost. V sezoni 2014/15 je zablestela že na prvi tekmi v elitni Ligi prvakinj in bila izglasovana za najboljšo mlado rokometašico.
Sezona se za rokometašice Krima Mercatorja preveša v finalni del. Presenečenje proti evropskemu prvaku jih lahko popelje v četrtfinale Lige prvakinj, v državnem prvenstvu imajo že velikih sedem točk naskoka, konec marca pa jih čaka zaključni turnir Pokala Slovenije.

Na različnih glasovanjih je bila večkrat nominirana za najboljše mlado desno krilo na svetu. 169 cm visoka rokometašica je reprezentančni dres oblekla na 12 tekmah in dosegla 24 zadetkov. V Ljubljani bo ostala vsaj dve sezoni! Sezona se za rokometašice Krima Mercatorja preveša v finalni del. Presenečenje proti evropskemu prvaku jih lahko popelje v četrtfinale Lige prvakinj, v državnem prvenstvu imajo že velikih sedem točk naskoka, konec marca pa jih čaka zaključni turnir Pokala Slovenije. "V naslednjih dveh sezonah bom igrala za Krim Mercator. V preteklih dneh smo se vse dogovorili. Krim je zelo dobra mlada ekipa, njihove kvalitete niso vprašljive. Mislim, da mi bo okolje v Sloveniji zelo všeč. Imela sem tudi ponudbe drugih klubov, a menim, da sem se odločila prav. Vse mi bo olajšala tudi direktna letalska linija, tako, da zagotovo ne bo težav z domotožjem," je iz Makedonije sporočila bodoča krimovka Sara Ristovska.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.