Drugi športi

Kozlina in makedonska prihodnost: Prosili so ga na kolenih, znebili po telefonu ...

Skopje, 04. 07. 2013 10.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji slovenski rokometni reprezentant Miladin Kozlina bo, kot vse kaže, navkljub veljavni pogodbi s skopskim Metalurgom klub moral zapustiti. V klubu so po zapravljenem državnem naslovu začeli postavljati nove temelje.

Rokometaši skopskega Metalurga so bili v lanski sezoni pravi hit lige prvakov, a v ligi SEHA in predvsem domačem prvenstvu niso dosegli zastavljenih ciljev. Čeprav je makedonsko prestolnico po njihovi zaslugi tresla prava športna mrzlica in so vsi govorili le o rokometu in Metalurgu, je po zapravljenem državnem naslovu vodstvu kluba prekipelo. Uspeli so se dogovoriti za podaljšanje sodelovanja s trenerjem Linom Červarjem, ki pa mora narediti v ekipi veliko čistko. Na seznamu igralcev za "odstrel" se je znašlo kar 10 posameznikov.

Miladin Kozlina
Miladin Kozlina FOTO: Miro Majcen

Tudi Miladin Kozlina, ki so ga skorajda na kolenih pred kratkim prosili, da naj podaljša sodelovanja. "Ne vem, kaj naj si mislim," je za 24ur.com razočaran dejal Kozlina, ki ima pogodbo s klubom sklenjeno do junija 2015, pred podaljšanjem pa je imel na mizi še kar nekaj mamljivih ponudb.

Čudno zdravljenje?
Kozlina o podrobnostih dogajanja v Skopju ne želi govoriti. Dejstvo je, da si je Celjan poškodoval ramo, ki pa naj bi jo v klubu zdravili "po domače". Namesto blažilnih sredstev z blokado, stvar pa je šla tako daleč, da je bila na koncu potrebna operacija. "Nimam komentarja,'' dodaja bombarder, ki je v klubu pustil viden pečat, zdaj pa je kot še nekateri na listi odvečnih. Posamezniki so že našli nove delodajalce, spet drugi na novo priložnost še čakajo. 30-letnik bo najverjetneje med čakajočimi najprej zacelil ramo, nato pa krenil v lov za novim klubom.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fanatik Top
04. 07. 2013 13.21
+0
ej prijatel zajebo si moral boš igrt v slovenijo.
povrsniste24kur
04. 07. 2013 11.35
+3
m.f.... si sploh prebral, kaj si napisal pod čudno zdravljenje? nima smisla namreč...
Ata_Smrk
04. 07. 2013 10.54
+0
Pok ozlaj jim topkata in pejt!
MIRKOKING
04. 07. 2013 10.46
-7
Kozlina, kar si sejal bos pa zel...