Drugi športi

Kopitar, Pečečnik in velikodušni podjetniki tudi letos z golfom na pomoč otrokom

Ljubljana, 19. 08. 2016 12.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zadnjo soboto v tem mesecu, 27. avgusta, bo tudi letos na tradicionalni lokaciji golf igrišča Bled potekal dobrodelni turnir, v režiji najuspešnejšega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja in poslovneža Joca Pečečnika.

Dobrodelni turnir v golfu Anžeta Kopitarja je že prepoznavna "blagovna znamka".
Dobrodelni turnir v golfu Anžeta Kopitarja je že prepoznavna "blagovna znamka". FOTO: Damjan Žibert

Z zbranimi sredstvi bodo pod okriljem Ustanove Rdeča Žoga na pomoč priskočili Društvu rejnic celjske regije za letovanje
otrok v Izoli, Centru za socialno delo Maribor, ravno tako za otroke v rejništvu, športno kulturnem društvu Hrušica pri izgradnji večnamenskega športnega igrišča za perspektivne mlade športnike ter nekaterim drugim posameznikom, ki prihajajo iz socialno šibkejših družin, so danes sporočili iz podjetja Interblock. "Čeprav že leta živita in delata v tujini se novi kapetan moštva Los Angeles Kings Anže Kopitar ter eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov Joc Pečečnik znova in znova vračata v rodno domovino z namenom združevanja ljudi za ljudi. V ta namen organizirata skupno šesti oziroma četrti dobrodelni turnir v skupni režiji na tradicionalni lokaciji golf igrišča Bled, zadnjo soboto v avgustu. Njuno prizadevanje bodo kot vsako leto podprli Anžetova ekipa AK11 skupaj s številnimi športnimi imeni ter mnogimi prijatelji in podjetniki iz kroga poznanstev Joca Pečečnika in njegove Skupine Interblock," so zapisali v izjavi za javnost.

Organizacijo in glavno pokroviteljstvo je tudi letos prevzel Joc Pečečnik in njegova Skupina Interblock, s svojimi prispevki pa so dogodek podprla številna uspešna slovenska podjetja kot so Riko, Volo (Star Travel), Avto Aktiv, Kirurgija Bitenc, Akrapovič, IcePeak, Skaza, Povše Metal, Siliko, Blažič-robni trakovi, Elvez, Postojnska jama, Avto Hiša Vrtač, Golf igrišče Bled, Draguljarna Malalan, Mit, Decor & Design, POS Elektronček, Stare Transport, DEWESoft, Cvetličarna Khaya, Val 202 in znana slovenska imena kot so Peter Prevc, Tim Gajser, voditelj in stand up komik Vid Valič, pevka Alya, čarodej Magic Aleksander (Slovenija ima talent) in mnogi drugi, so še navedli v izjavi za javnost.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Skalinada
19. 08. 2016 18.45
-2
So pa res velikodusni, ja: sami so in še bodo za ves golfski prestiž zagonili tisoče evrov, otrokom pa bodo namenili drobtinice. Ampak vazno, da se pise o njihovi "dobrodelnosti".
luckyss..
19. 08. 2016 18.02
+2
Lepo od njih...da pa bi darovali 5% svojega zaslužka (kot to počnemo mnogi) - to pa seveda ne - mojih 5% je seveda drobiž proti njihovim dohodkom...Če pa dobro razmislim - sam darujem več, ker nisem bogataš, ki bi mu moralo biti vseeno ali ima 20 ali 19 milijonov..
visoki
19. 08. 2016 14.28
-2
REVEži morajo celo švicati na golfu
macek_garfield
19. 08. 2016 13.54
+3
ti vsaj slovenskim otrokom pomagajo ne pa ostali ki raje kot nasim dajejo tistim diplomirancem od tam spodaj pa to