Drugi športi

VIDEO: Joshua: Martinu bom odtrgal glavo!

London, 07. 04. 2016 19.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

To soboto bo v londonski O2 Areni na sporedu veliki boksarski obračun za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji. Za pas po verziji IBF se bosta namreč v boksarskem ringu udarila izzivalec in domačin Anthony Joshua ter branilec naslova 'Princ' Charles Martin. Boksarski spektakel bomo spremljali v živo na VOYO od 20.00 dalje.

Sobotni večer je rezerviran za ljubitelje boksa. V sloviti O2 Areni v Londonu bosta v ring stopila Charles Martin in Anthony Joshua. Borca se bosta v dvanajstih rundah pomerila za naslov v težki kategoriji po verziji IBF. Stavnice pravijo, da je favorit mladi Joshua, ki je trenutno tudi vzhajajoča zvezda boksa. Britanec je profesionalec postal leta 2013 in od takrat odboksal 15 borb in prav vse zmagal z nokavtom.

26-letni Josuha, ki je kar štirinajst svojih nasprotnikov na tla položil v treh rundah ali manj, je prepričan, da bo pred svojimi navijači z lahkoto odpravil tudi Martina."V ring bom stopil z namenom, da mu odtrgam glavo. Sem borec. Plesal bom okoli njega in se izogibal njegovim udarcem. Pripravljen sem prejeti dva udarca, da mu jih lahko potem zadam pet. V težki kategoriji se ne igramo igric. V ringu bo prava vojna," je samozavestno pred borbo dejal Joshua.

Anthony Joshua je v svoji kratki karieri še neporažen.
Anthony Joshua je v svoji kratki karieri še neporažen. FOTO: Reuters

Na drugi strani se 'Princ' Charles ne obremenjuje z dejstvom, da bo moral šampionski pas braniti na nasprotnikovem terenu. O2 Arena bo namreč razprodana, večina pa jih bo seveda navijala za domačina Josuho."Ne potrebujem se boriti v trdnjavi, kjer bodo vsi vzklikali moje ime. Edino kar šteje je to, kar se dogaja v ringu. Sva dva mlada borca, ki sva lačna uspeha. In to je tisto, kar ljudje želijo videti. Takšni borci, kot sva midva, zopet obujamo težko kategorijo in ji pomagamo na poti do stare slave," je zaključil Martin, ki ima v profesionalni karieri 23 zmag v 24-ih obračunih.

Večna slava seveda čaka končnega zmagovalca sobotnega obračuna. Kdo bo to, pa se prepričajte sami. Obračun iz Londona bomo v živo prenašali v soboto od 20.00 dalje na VOYO.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kun_Aguero
07. 04. 2016 20.46
+5
če martin (izredno brutalne udarce ma, zelo podoben tip boxerja kod deontay Wilder) dobi joshuo u parih napakah in ga dobro udari bo dvoboja konec, a joshua je hiter in teško ga je dohiteti...težek meč tukaj bo šlo kdo zmaga hitrost ali moč
Barbarezo
07. 04. 2016 20.21
+0
Anthony Jousha bo zbil Martina v dveh rundah