Borilni športi

Joshua bo v boksarskem spektaklu v Manchestru stiskal pesti za izzivalca Crollo

Manchester, 24. 03. 2017 14.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Povratni obračun med Venezuelcem Jorgejem Linaresom in Atnhonyjem Crollo bomo v soboto ob 20. uri prenašali na VOYO. Boksarja se bosta pomerila v lahki kategoriji različice WBA v manchesterski areni. Prvi obračun med omenjenima borcema (september 2016) je bil fantastična boksarska klasika, po enotni sodniški odločitvi pa se je veselil Linares.

Crolla in Linares obljubljata boksarski spektakel. Če bo povratni obračun tako dober, kot je bil prvi, potem obiskovalci ne bodo obžalovali kupljene vstopnice.
Crolla in Linares obljubljata boksarski spektakel. Če bo povratni obračun tako dober, kot je bil prvi, potem obiskovalci ne bodo obžalovali kupljene vstopnice. FOTO:

Prvi medsebojni obračun omenjenega dvojca ni pustil ravnodušnega niti aktualnega prvaka v težki kategoriji Anthonyja Joshuo, ki ga aprila čaka spektakularni obračun z Vladimirjem Kličkom na Wembleyju. "Prvi obračun je bil fenomenalen,'' je za Sky Sports povedal težkokategornik Joshua in dodal: "Tako Linares kot Crolla sta izjemna borca." Čeprav sta mu oba boksarja všeč, se je tokrat razumljivo postavil na stran rojaka. Joshua verjame, da bo Crolla v soboto (ob 20.00 na VOYO) v povratnem obračunu prišel do zmage nad Linaresom in si nadel šampionski pas. ''Crolla, boriš se za vse nas in želim ti vso srečo," je še pristavil Joshua.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zanimivejši sobotni dvoboji v Manchestru:
Jorge Linares vs. Anthony Crolla (za naslov WBA prvaka v lahki kategoriji)

Martin J Ward vs. Maxi Hughes (za naslov britanskega v superperesni kategoriji)

Brian Rose vs. Jack Arnfield (srednja kategorija)

Marcus Morrison vs Jason Welborn (srednja kategorija)

Katie Taylor vs. Milena Koleva (superperesna kategorija)

Tomi Tatham vs Karel Horejsek (poltežka kategorija)

Hosea Burton vs Tomas Kozma (poltežka kategorija)

Jorge Linares vs Anthony Crolla
Jorge Linares vs Anthony Crolla FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FC Barcelona1
24. 03. 2017 20.16
+0
Kaj bi dou da bi bil WWE kej v sloveniji prenešal... sej najbrs sm edin ampak...
KardinaIFrancRodeVKristusu2
25. 03. 2017 17.24
+1
WWE ni šport, ampak zrežirana akrobatska predstava....
Kun_Aguero
24. 03. 2017 15.02
+1
AJ upam da si pripravljen za aprilski meč proti wladimirju upad da ga nabije in da konča že ero tega dolgočasnega opičnjaka klička, čist je zamoril lepoto teške kategorije...wilder,joshua in ostali so prihodnost in edini up za vrnitev kvalitete u teško kategorijo. gremo AJ komaj čakam 29.
Krematorij666
24. 03. 2017 15.24
+0
mater si pameten...Kličko zamoril lepoto boksa? Lepoto boksa so zamorili metroseksualni boksarji , ki ga ne morejo odstraniti s prestola...
Kun_Aguero
24. 03. 2017 15.53
+2
Ena stvar k je zna kličko razn da clicnha pa usake tuk udar nasprotnika...da nezna nč drusga je pokazu fury ki ga je z njegovo taktiko premagu, en navadn debeluh ga je naprau pa u revanš bi ga tut kličko je nula od boxerja