Drugi športi

Je imel Woods več ljubimk?

Los Angeles, 02. 12. 2009 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Potem, ko je na dan pricurljala novica, da naj bi imel Tiger Woods zunajzakonsko razmerje z neko žensko Rachel Uchitel, se je sedaj oglasila še natakarica iz Los Angelsea, ki pravi, da najboljši golfist sveta le ni tako zvest svoji ženi Elin Nordegren.

Tiger Woods s svojo ženo Elin Nordegren.
Tiger Woods s svojo ženo Elin Nordegren. FOTO: Reuters

Jaimee Grubbs trdi, da je imela z najboljšim igralcem golfa na svetu Tiger Woodsom kratko razmerje. Vse izjave lahko potrdi s fotografijami in kratkimi SMS sporočili, poroča angleški časnik US Weekly. 24-letna natakarica pravi, da se je z golfistom začela videvati leta 2007 potem, ko sta se spoznala v nekem nočnem klubu v Las Vegasu. Po besedah Jaimee naj bi med rjuhe skočila dvajsetkrat, vse pa lahko dokaže s fotografijami in s kar 300. 'vročimi' SMS sporočili. Omenjeni časnik še poroča, da bo jutri objavil glasovno pošto, ki dokazuje prekinitev razmerja s strani Woodsa 24. novembra. Trditve natakarice iz Los Angelsea tako demantirajo izjave domnevne ljubimke Rachel Uchitel, ki pravi, da Tiger svoji ženi zvest.

Škandalozne trditve točajke iz mesta Angelov so na dan prišle isti dan, ko je policija sporočila, da 33-letnega Američana ne bodo kazensko ovadili, kljub temu pa bo moral plačati denarno kazen zaradi neprevidne vožnje v bližine svoje hiše v Orlandu.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Odposlanec
03. 12. 2009 12.16
finta, vedno so kelnarce tiste in seveda vse imajo shranjeno, vse SMS-e, če smemala ga je, to lahko vidiš samo tu gor hehe
wsharky
02. 12. 2009 12.45
... pa kaj ce jih je imel..100 ali 101... koliko nasih sportnikov in ekstradnikov ima vec ljubckov in ljubic, pa tega na 24 ur ne objavite... a imate kaksno prepoved objavljanja teh zgodbic...
Naglas
02. 12. 2009 10.58
Zdej bo pa začel "natakarski sindrom" ... ali je pravilno natikaski ???