Drugi športi

Ibrahimović ob srečanju 'dveh levov': Ni še tako dober v boksu, kot sem sam v nogometu

Manchester, 30. 10. 2017 12.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vražji nogometaš Zlatan Ibrahimović si je v bogati karieri nabral že kar nekaj izkušenj z nastopanjem pred kamerami, tokrat pa jih je pred borbo delil tudi z britanskim boksarjem Anthonyjem Joshuo. Slednji je dobro opisal srečanje s fotografijo na družabnih omrežjih: 'Ko se srečajo levi'.

Pred sobotnim dvobojem s Carlosom Takamom je boksarski šampion Anthonyja Joshua dobil prav poseben obisk. V slačilnico je vstopil nogometni mojster Zlatan Ibrahimović, ki je delil nekaj svojih modrosti tudi s prvakom težke kategorije po verzijah  WBA, IBO in IBF. Po Švedovem mnenju je tako vsa skromnost povsem odveč.

Vladar boksarske težke kategorije Anthony Joshua je v Cardiffu ubranil naslov prvaka po verzijah WBA in IBF.
Vladar boksarske težke kategorije Anthony Joshua je v Cardiffu ubranil naslov prvaka po verzijah WBA in IBF. FOTO: AP
"Zlatan obožuje moj stil boksanja in mentaliteto, vendar pa me je okregal glede nečesa kar sem rekel po obračunu z Vladimirjem Kličkom," je novinarjem zaupal britanski boksar in nadaljeval: "Nisem popoln vendar se trudim, je bil stavek, ki ga je zmotil. Zlatan je ob tem dejal: Ne, ne, ne. Moraš reči, da si popoln in da se zato niti ne trudiš."

Ibrahimović, ki je nedavno priznal, da bi z rdečimi vragi v tej sezoni rad osvojil angleško prvenstvo, se na zelenice počasi vrača po poškodbi kolena. Šved je britanskemu borcu izkazal veliko spoštovanja, kljub temu pa se je pošalil, da Joshua le ni še na istem nivoju kot je on sam.

"Ni še tako dober v boksu kot sem jaz v nogometu...vendar mu bo počasi uspelo. Je umetnik nokavtov, izjemna pa je tudi njegova osebnost. Je popoln brez da bi se sploh trudil," je izjavil Ibrahimović, ki kar ni mogel prehvaliti izjemnega britanskega boksarskega asa: "Obkroža ga pozitivna energija, zato ga ljudje obožujejo. Je pravi ljudski šampion!"

Celoten posnetek obračuna med Anthonyjem Joshuo in Carlosom Takom si lahko ogledate v VOYO videoteki. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PSIHOTERAPEVT
30. 10. 2017 14.08
-3
Neki najbolsga je, ko Ibra tolce po teh fuzbalerjih :) folk se cudi na polno.. men je pa totalno zabavno <3 upam, da se koga zbrca v prihodnje.. tko mal za salo :D