Drugi športi

'Humanitarni' Roddick trenira tudi gol

London, 17. 10. 2008 12.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Svet znanih in slavnih je imel od nekdaj specifičen način zabave. Tako je na 'partyju', ki ga je organiziral Elton John, Andy Roddick ponudil uro treninga najboljšemu plačniku.

Znani otoški glasbenik Elton John pogosto prireja zabave, ki imajo tudi delovni naslov – zbiranje materialnih sredstev v humanitarne namene. John je znan tudi kot veliki borec proti aidsu, nedavno pa je organiziral 'megazabavo', na katero so bili povabljeni mnogi estradniki, igralci, športniki in tudi nekateri politiki.

Andy Roddick
Andy Roddick FOTO: Reuters

Od vseh ponudb, ki so imele humanitarni cilj je bila ponudba teniškega igralca Andyja Roddicka daleč najbolj nenavadna in za marsikoga tudi privlačna. Američan je sprva namreč ponudil uro treninga tistemu, ki bo najbolje plačal. In ne samo to, dobrosrčni in na vso moč 'humanitarni' Američan je zadevo zasolil še z zasebnim treningom, na katerem bi se prikazal zgoraj brez. Tudi to ni bilo dovolj. Dobrodelni Roddick je bil pripravljen tistega, ki bo ponudil največ, trenirati povsem gol.

Ameriški teniški igralec se je izkazal kot dobrodelnež ...
Ameriški teniški igralec se je izkazal kot dobrodelnež ... FOTO: Reuters

Američan se je po pričevanju očividcev močno potrudil, da zbere čim več denarja v dobrodelne namene, in britanski tabloidi so njegovo nenavadno odločitev seveda 'pozdravili' z naslovnicami. Ponudb je bilo kajpak več kot dovolj, zmagala pa je neimenovana oseba, ki je darovala 15.000 funtov za uro treninga z golim Roddickom. Tudi vedno odlično informirani otoški tabloIdi doslej še niso izvohali imena srečneža ali srečnice, toda poznavajoč njihovo vztrajnost, je tudi to le še vprašanje časa ...



  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fash
17. 10. 2008 15.37
Glede na to kdo je organizator te akcije, bi jast rekel, da je kar organizator to sebi privoscil. Glede na njegovo spolno usmerjenost ;-)
ZeroCod
17. 10. 2008 15.04
Pa izkreno upam da ga je za 1 uro kupla kakšna ženska ... =)*
ZeroCod
17. 10. 2008 15.04
hahaha Rodick CAR :)
Shoopack
17. 10. 2008 13.48
Zmagal je kak tabloid, ki bo pol na skrivaj slikal tičča