Drugi športi

Goran Ivanišević: "Đoković je kot Real in če te pokliče Real..."

Pariz, 06. 06. 2017 17.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po koncu skupne poti z Tomašom Berdychom je nekdanji wimbeldonski šampion Goran Ivanišević v lovu na nove izzive. Zaradi njegovih dobrih odnosov ga tako številni povezujejo tudi s Novakom Đokovićem. Slednji je pred časom izrazil željo po novem članu ekipe, ki bi pomagal pogosto zaposlenemu Andreju Agassiju.

"Njuna igra je podobna, tudi Agassi je igral z osnovne linije in bil neviden borec, delavec. Že samo njegovo ime je dovolj, v kolikor nekdo z vsemi grand slami sedi na tvoji klopi. Lahko se marsikaj naučiš od njega," je povedal Ivanišević.
"Njuna igra je podobna, tudi Agassi je igral z osnovne linije in bil neviden borec, delavec. Že samo njegovo ime je dovolj, v kolikor nekdo z vsemi grand slami sedi na tvoji klopi. Lahko se marsikaj naučiš od njega," je povedal Ivanišević. FOTO: AP

Ob visokem porazu v drugem krogu odprtega prvenstva Francije sta se po slabem letu razšli poti češkega tenisača Tomaša Berdycha in Hrvata Gorana Ivaniševića. Prav to pa je sprožilo številna ugibanja, kje bo svojo trenersko kariero nadaljeval nekdanji zmagovalec Wimbledona, pojavljajo se tudi govorice, da naj bi se pridružil ekipi srbskega teniškega asa Novaka Đokovića.

"Đoković je kot Real in če te pokliče Real... ne poznam niti ene osebe na svetu, ki ne bi želela sodelovati z Novakom," je priznal Ivanišević, ki je ob tem pokomentiral tudi novega stratega na klopi Srba Andreja Agassija: "Sodelovanje med Đokovićem in Agassijem zveni fantastično, vendar ne vem koliko časa bo trajalo. Ne morem si zamisliti, da bi Agassi preživel 20-25 tednov na poti. Kljub temu pa je že to da ga imaš ob sebi, pa čeprav te gleda s tribun, samo po sebi velika čast. Morda bo trajalo pet let, čeprav sam ne vidim Agassija dolgo na turnirjih, saj ima veliko osebnih obveznosti." Skrb zaradi slednjih je nedavno izrazil tudi Đoković, ki se dobro zaveda, da ima Agassi veliko svojih projektov, čas pa bi rad posvetil tudi družini, zato je želel najti nekoga, ki bi lahko priskočil na pomoč Američanu. Morda pa bo odgovor našel prav v hrvaškem tenisaču. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
06. 06. 2017 22.15
+1
Ivanišević ne bi drugega treniral kot servis.
Mariborrrrrrrrr
06. 06. 2017 18.31
-4
Sanjaj izdajalec
290ktober
06. 06. 2017 19.08
+1