Drugi športi

Furlan iz Maribora na Norveško

Drammen, 17. 01. 2011 17.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji up slovenskega moškega rokometa Vasja Furlan se je iz Maribora preselil na Norveško, in sicer bo v prihodnje igral za prvoligaša Follo.

Vodstvo mariborskega rokometnega kluba je pred časom nepričakovano prekinilo pogodbe posameznim članom prvega moštva (Matej Hartman, Jan Čebokli, Gašper Jelen), med njimi pa je bil tudi organizator igre Vasja Furlan. Igralec, za napredek katerega je bil zaslužen predvsem Vojko Lazar, se je po dobri sezoni igranja za nekdanjega hrpeljskega prvoligaša Gold Club preselil k Celju Pivovarni Laško, kjer pa njegova vloga ni bila takšna kot v matičnem klubu.

Vasja Furlan se je iz Maribora preselil na Norveško.
Vasja Furlan se je iz Maribora preselil na Norveško. FOTO: Damjan Žibert

Primorec se je zato odločil poiskati primerno sredino, jo našel v Mariboru, kjer pa podobno kot v Celju ni imel pravega mesta v ekipi, za nameček pa je v sila čudnih okoliščinah sredi sezone ostal 'brez službe'. Hitri in spretni igralec je v kratkem času našel ustrezno rešitev in se preselil na Norveško. V prihodnje bo namreč igral za norveškega prvoligaša Follo. Na sever Evrope je pripotoval minuli teden in s klubom hitro našel skupen jezik.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DavorPraprotnik
19. 01. 2011 07.35
naredu je napako ko je šel v maribor špilat bi blo boljš če bi šel v Gorenje al pa v Cimos
olafur
18. 01. 2011 09.52
vasko je dečko kot jih je malo v naši ligi, zato ni mesta za njega
xmarac
17. 01. 2011 22.54
24ur pa rokomet sta dva različna pojma... pač rokomet smrdi za objavo, pa še pod drugi športi je ... sramota
Matej Martincic
17. 01. 2011 20.47
Up, ki je na žalost zatonel.
Fabregas1991
17. 01. 2011 19.19
Tale Drammen je pa znana ekipa. To so tisti modeli, ki so v eni akciji izvedli 5 cepelinov :) Upam, da se Furlan izkaže in si izbori mesto v prvi postavi. Meni je bil vedno zelo všečen igralec. Glede na potencial, ki ga je kazal že pri Gold Clubu, sem pričakoval , da bo imel precej boljšo kariero.