Drugi športi

Đoković bo nared že za turnir v Monte Carlu

Monte Carlo, 10. 04. 2013 11.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Novak Đoković, številka 1 svetovnega tenisa, si je na tekmi Davisovega pokala poškodoval gleženj. Zdravniški pregled je pokazal, da poškodba ni hujše narave, in srbski tenisač bo lahko zaigral že na naslednjem turnirju ATP v Monte Carlu.

Novak Đoković si je gležnj poškodoval že v samem uvodu Davisovega pokala, ko se je meril z Američanom Samom Querreyjem, vendar je kljub bolečini igral naprej in Srbiji priigral odločilno zmago za napredovanje v polfinale tega tekmovanja, Srbija je proti ZDA slavila s 3:1 v zmagah.

Pregled z magnetno resonanco je pokazal, da poškodba ni hujše narave, tako da bo lahko igral že prihodnji teden v Monte Carlu. "Potem ko sem videl rezultate preiskav, sem lahko res optimističen. S svojo ekipo bom naredil vse, da bom čim prej okreval in da bom pripravljen za naslednje turnirje. Hvala vsem, ki držite pesti zame in izražate besede podpore," je zapisal na svojem Facebooku. Pregled je pokazal, da tkivo v desnem gležnju ni poškodovano, in bo lahko nastopil na turnirju v Monte Carlu. Tam je doslej dvakrat igral v finalu, leta 2009 in 2012, obakrat pa izgubil proti Špancu Rafaelu Nadalu. Slednji bo prihodnji teden v Monte Carlu lovil že deveto zaporedno zmago.

Novak Đoković se bo kmalu vrnil na teniška igrišča.
Novak Đoković se bo kmalu vrnil na teniška igrišča. FOTO: Reuters


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Borut.Hood
10. 04. 2013 14.13
+13
Mogoče se oglasim kaj v Monte Carlo ...
risbo100@gmail.com
10. 04. 2013 15.14
+3