Drugi športi

Denić prekrižal Skubeta, Bilbijo, Ferlina in Šoštariča

Ljubljana, 08. 01. 2014 09.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denić je sklenil, da na pomembnem kvalifikacijskem obračunu za preboj na svetovno prvenstvo, v Švico ne odpelje Staša Skubeta, Nenada Bilbijo, Klemna Ferlina in Maria Šoštariča.

Boris Denić
Boris Denić FOTO: Damjan Žibert

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Boris Denić je določil potnike za Švico. Z ljubljanskega letališča bodo v Zürich in naprej proti Schaffhausnu odpotovali Gorazd Škof (Nantes), Matevž Skok (Celje Pivovarna Laško), Luka Žvižej (Celje Pivovarna Laško), David Špiler (Brest Meškov), Dragan Gajić, Vid Kavtičnik (oba Montpellier), Borut Mačkovšek (Hannover), Sebastian Skube (Celje Pivovarna Laško), Uroš Zorman (Vive Targi Kielce), Marko Bezjak (Magdeburg), Dean Bombač, David Miklavčič (oba Dinamo Minsk), Jure Dolenec (Montpellier), Matej Gaber (Montpellier), Miha Žvižej (Toulouse) in Peter Pucelj (Eisenach).

To pomeni, da se v zasedbo vračajo rekonvalescent Škof, ki je pocelil poškodbo gležnja, namesto poškodovanega Primoža Prošta pa je vskočil Matevž Skok. V primerjavi z dvobojem proti Luksemburžanom bodo v zasedbi Marko Bezjak, Vid Kavtičnik in Dean Bombač, tokrat pa Ljubljančan na slovenski klopi ne računa na Staša Skubeta, Nenada Bilbijo, Klemna Ferlina in Maria Šoštariča.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

barbato333333
08. 01. 2014 15.50
+1
Day tripper jaz pisem o necem, ti pa men odgovarjas cist neki druzga,ker tvoj iq tega ne dovoljuje..da ti de enkrat bolj konkretno povem..primerjal sem druge resne ekipe in naso v dveh elementih rokometne igre...in po kvaliteti bi mogl bit v izkoriscanju le teh blizje tem resnim ekipam...ker se pa zaradi nase mentalitete ustrasmo ko pridemo v vlogo favorita med igro..se pravi ko imamo igralca vec se pricakuje da das gol, ko prides na zicer se pricakuje da das gol..se pravi se ustvari nek dodaten pritisk na igralca..in tukaj se pa vse ustavi..zaradi PSIHE...ti pa men pises kok ma kera drzava prebivalcev ..IN KAJ MA TO VEZE S TEM KAR SM JST ZDELE NAPISU..veze ma to da tvoj iq ni sposoben razumet poante kaj in o cem kdo pise..prosm ne oglasej se ker se sam brukas
Agent46
08. 01. 2014 14.26
+1
Ta je talent da ga iščeš... Staš je zvezda prihodnosti... Ferlin tudi brani odlično!
rko
08. 01. 2014 13.02
+1
a Vugrinca pa ne bi? aja sej res, pljuval pa bi po njemu. LOJI ENI
barbato333333
08. 01. 2014 12.20
+1
Sej vidm da vam ni najbolj jasn kaj je poanta vsega tega...bom se bolj konkreten..ce nasi izkoristjo, na pamet govorim, 50% ZICERJEV in IGRALCA VEČ..resne ekipe pa 70 % ..pa ce je teh šans na tekmo 20 , potem nasi dajo 10 golov ..resne ekipe pa 14.. To je pa na koncu lepih 4 gole razlike..zdej se pa upraste kaj bi mi use dosegal ce bi mel tak izkoristek kot resne ekipe..normalno luksemburk bo dal 5 golov iz 20 takih šans..mi se mormo primerjat z resnimi ekipami...in ta razlika ni zaradi kvalitete amapk posrane mentalitete..ker ko pridejo v situacijo da morjo zadet se pokakajo..in tko je v vseh sportih v tej zasleplieni sloveniji..in tega noben novinar ne kritizira..to je bolano
Day Tripper
08. 01. 2014 12.51
+3
ne veš kaj govoriš. Ne mormo se mi primerjat z velesilami, ker imajo velesile več ljudi v enem mestu kot mi v celi državi. Lahko pa damo svoj maksimum in upamo najboljše. Že na splošno smo Slovenci nadpovprečni v športu, če pogledaš da naša hokejska reprezentanca igra na OI, potem rokometna in košarkaška se redno udeležita evropskega in svetovnega prvenstva, nogomet tudi ni slab, tako da ne vem kaj pričakuješ?
barbato333333
08. 01. 2014 12.01
+0
G28 sm se mal narobe izrazu..cudez v smislu da pridemo med 8 na tekmovanjih...normalno da s to kvaliteto svicarje in ukrajince z lahkoto nabijemo..sam nas ne zanimajo kvalifikacije amapak 1/4 finala in visje..in kot ti pravs da za zicerje in igralca vec morjo bit motivirani...a pa sva midva gledala isti kanal ko je blo SP kjer so bli 4...tam niso bli motivirani?...potem si se enkrat poglej tekme in bos vidu kasne bedarije so pocel pa potem komentirej..bluzis ti ne jaz..da ssmo si na jasnem..tam nas je reseval samo stoletni zreb in nic drugega..primerjaj ucinkovitost teh elwmentov pri resnih ekipah in naso..pa ti bo mogoce kapnl kje je vzrok...posrana mentaliteta, da ti kr jst odgovorim
barbato333333
08. 01. 2014 11.48
+1
Jst ne vem kaoo po vseh forumih kritizirajo Denica a ne znate kritizirat dolocene segmente ki vam jih bom zdej nastel...igra z igralcem vec in zicerji..to so elemnti igte kjer psiha vpliva ogromno..in tuki seeveda pride do izraza zta slovenska mentaliteta...v teh elementih smo dalec za mocnimi evropskimi drzavami , kjer je njihov ucinek v povprecju dalec boljsi..pa si sestejte kolk golov nam manjka na koncu zaradi teh elementov ..govorim o procentualni ucinkovitosti , ker se bo kšn najdu da pa vse rep. Delajo take napake..se ena stvar je...kasne mamo pa mi igralce..v kasnih klubih igrajo, da mi od njih pricakujemo cudeze..da vam odgovorim..to so povprecni igralci iz povprecnih evr. Klubov..poglejte kje igraji hrvatje,francozi,nemci,poljaki,danci,norvezani,spanci..to so pravi klubi...pa se to za ta zaslepljen narod..na SPkjer smo bli 4 smo mel cudezen zreb z zelo povprecnimi ekipami..igral smo pa zelo povprecno..to slabo igro ni pa noben kritiziru..so nas pol belorusi postavl na realna tla lp
G28
08. 01. 2014 11.54
+0
dejdej ne bluzi ...Mi s takšno ekipo bi se moral na vsakmu prvenstvu najmanj med deset uvrstit, pa brez kakšnih čudežov kakor ti praviš. Na SPju smo bli četrti, ker so bli psihološko motivirani, pri teh igralcih jih moraš prvo napalit za tekmo potem bodo tudi kakšen zicer in sedemetrovko več zadel. Sej fanti znajo igrat nč skrbet, po mojem mišljenju jih trener v psihološkem smislu ne pripravi dovolj dobro za tekmo tukaj tiči problem.
riba231
08. 01. 2014 10.51
+11
kaj mu ni jasno.. ferlin brani izjemno, staš je odlična zamenjava za zormana.. ne razumem tega.
?efurji_raus
08. 01. 2014 10.49
-2
Navijam za Švico in Ukrajino samo da ta bu dala odleti.... naj prekriža sebe in svojega ljubimca Zormana
sportakus
08. 01. 2014 10.51
+1
?efurji_raus
08. 01. 2014 14.55
-1