Drugi športi

Cehte dobro ve, da se Celja ne zavrača

Celje, 28. 07. 2017 07.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji slovenski rokometni reprezentant Klemen Cehte si je po sestanku s trenerjem Celja Pivovarne Laško Brankom Tamšetom zaželel igranja na najvišji ravni. Njegova odločitev bo znana najkasneje v začetku prihodnjega tedna.

Rokometni agent Andrej Beliš redko prihaja v Celje. Sploh se v knežjem mestu redko srečuje s svojim klientom Klemnom Cehtetom, ki ga je nazadnje odpeljal k dubajskemu Al Shababu. A dvojec se je v sredo znova srečal, se ravno v najbolj rokometnem slovenskem mestu, v neposredni bližini dvorani sestal s trenerjem Celja Pivovarne Laško Brankom Tamšetom in menedžerjem članskega moštva Nejcem Ajdnikom. Sestanek naj bi bil uspešen, kako zelo bi lahko bilo jasno v naslednjih dneh, a dejstvo je, da si Cehte znova želi igrati na vrhunski ravni, na Opekarniški 15 pa dobro vedo, da je potrebno imeti velik nabor igralcev, da bi pustili vidnejši pečat v vseh tekmovanjih, ki jih čakajo.

Branko Tamše očitno želi dodatno zaostriti konkurenco v moštvu.
Branko Tamše očitno želi dodatno zaostriti konkurenco v moštvu. FOTO: SEHA

"Dokler pogodba ni podpisana ne morem govoriti o tem, da je Klemen novi igralec Celja Pivovarne Laško oziroma da bo športno pot nadaljeval v Celju,“ je za 24ur.com povedal Beliš, a bil po drugi strani zelo realen: "Celja se v tem trenutku ne zavrača! Samo poglejte, kam vse so iz Zlatoroga minulo sezono odšli igralci. Kielce, Kiel, v zasedbi imajo igralca za katerega sta pokazala interes Barcelona in Paris Saint Germain. Razumljivo, da ob ponudbi iz Celja razmisliš in tudi Klemen razmišlja. Nenazadnje se zaveda, da lahko še veliko pokaže.

V kolikor pride do sklenitve dogovora, naj bi podpisal dveletno pogodbo in izbral dres s številko 17. Krčan se dobro zaveda, da je edini način za vrnitev na reprezentančno raven navduševati v Ligi prvakov in ligi SEHA, za kar bo v Celju vsekakor imel priložnost. Če bo prestopil prag Zlatoroga.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nekroman
28. 07. 2017 19.48
kaj pa vem Cehte je bolj denarna dusa tko da vprasanje kolk bi realno imel klub od njega