Drugi športi

VIDEO: Brook: Bizierju bom najprej zlomil srce, nato pa polomil kosti

Sheffield, 25. 03. 2016 20.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.V./24UR
Komentarji
4

Kell Brook bo v soboto zvečer v domačem Sheffieldu proti Kanadčanu Kevinu Bizierju branil naslov svetovnega prvaka v boksu po različici IBF v velterski kategoriji. Prenos dvoboja boste lahko od 20.30 naprej spremljali na VOYO.

Kell Brook bo v rodnem Sheffieldu tretjič branil šampionski pas, ki ga je avgusta leta 2014 osvojil z zmago proti Američanu Shawnu Porterju. 29-letnik z vzdevkom Special K v svoji profesionalni karieri še ni vknjižil poraza. Na 35 borbah je vedno zmagal, kar 24-krat pa je slavil s predčasno prekinitvijo. Njegov tokratni nasprotnik bo Kevin Bizier. Kanadčan je na 27 obračunih doslej izgubil dvakrat, obakrat je bil boljši Jo Jo Dan. Brook je odločen, da bo pred domačimi gledalci Bizierju zadal tretji poraz v karieri.

Kell Brook je odločen, da bo prepričljivo premagal Kevina Bizierja.
Kell Brook je odločen, da bo prepričljivo premagal Kevina Bizierja. FOTO: AP

"Minilo je že skoraj leto, odkar sem boksal v Sheffield Areni. Komaj čakam, da opravim s tehtanjem, se najem in pripravim na boj. Priprave so bile neverjetno dobre. Zaradi njih sem izpustil nekaj praznovanj rojstnih dni, nisem praznoval niti božiča, a osredotočen sem bil le na nalogo, ki me čaka. Vse sem storil pravilno," je na novinarski konferenci povedal Brook, ki želi povsem demoralizirati tekmeca: "V soboto zvečer nameravam Bizierju najprej zlomiti srce, nato pa še polomiti kosti. Komaj čakam, da se začne. Sem prvak IBF in vsem moram pokazati, zakaj sem šampion. Moram prikazati dobro borbo. Verjamem, da sem najboljši na svetu. Zmeraj moram najti način, kako priti do zmage. Sem v svojem 30. letu in želim dokazati, da sem najboljši na svetu. Pripravljen sem na tiste največje dvoboje."

Obračun med Kellom Brookom in Kevinom Bizierjem si boste lahko v soboto V ŽIVO od 20.30 naprej ogledali na VOYO.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nejembureka
26. 03. 2016 19.14
Pričakuje s egladka zmaga Brooka. Upam, da bomo letos videli fajt Brook - Khan.
bus303
25. 03. 2016 15.13
-1
Kdo pa je ta piščanček?
notrajnc05
25. 03. 2016 13.12
+9
Na voyo lahko vsakih 14 dni spremljate dvoboj stoletja...
Bofur
25. 03. 2016 11.34
+0
Kje so pa fotografije od Kelly Brook ??