Drugi športi

Bo poletje prineslo težko pričakovani dvoboj? Mayweather sit praznih besed vnovič izzval Irca

Las Vegas, 13. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Glavna akterja zgodbe Floyd Mayweather in Conor McGregor vsakih nekaj dni postrežeta medijem s sočnimi izjavami ali zanikanji v povezavi z dvobojem, ki bi bil zagotovo prava poslastica za ljubitelje borilnih veščin. Tokrat se je oglasil Američan, ki želi z Ircem opraviti še pred poletjem.

"Ne tratimo časa. Čimprej napovejmo borbo," je bil glasen Mayweather.
"Ne tratimo časa. Čimprej napovejmo borbo," je bil glasen Mayweather. FOTO: AP

Ugibanjem na račun velikega dvoboja med Conorjem McGregorjem in Floydom Mayweatherjem ni videti konca. Slednji je namreč pred tedni zanikal povratek v ring, pred kratkim pa se je vnovič oglasil in pozval glasnega Irca na dvoboj. "Poslušaj McGregor! Prihajam iz pokoja, samo da se bom lahko pomeril s teboj. Sit sem izgovorov o UFC ali denarju. Podpiši papir z UFC tako a se boš lahko pomeril z mano v juniju. Povsem preprosto, pomeriva se v juniju. Ti si na B strani, jaz na A. Nisva tu, da bova stokala zaradi denarja. Sit sem jamranja v povezavi z denarjem in praznih besed. Če se želiš pomeriti z mano podpiši pogodbo. Dajva," je Irca pozval še neporaženi Mayweather, ki velja za enega izmed največjih boksarjev vseh časov.

In čeprav je morda sam dvoboj še mesece daleč, odziv McGregorja na izjavo pa ostaja ne znan, se ljubiteljem borilnih veščin že cedijo sline, odgovorni pa manejo roke. To bo namreč tudi Mayweatherjeva petdeseta borba v karieri, kot pa je povedal pred kratkim mu ni pomembno, ali mu bo naproti stal boksar ali pa kdorkoli drug: "Borec je borec!"

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
13. 03. 2017 14.27
+1
Flojd ga bo unicil ... boks je to in ne MMA ...
b0ngHits4Jesus
13. 03. 2017 09.46
+2
To je vse tralala hopsasa.. Vsaj zaenkrat...
zizic
13. 03. 2017 15.52
+1
ne to so predigre za velike vsote denarja tko da bo poraženec 200mil dubu kdo bo pa zmagu pa je nepomembni