Drugi športi

Bezjak: Še naprej želimo sodelovati z Brankom ...

Velenje, 14. 11. 2011 11.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rokometaši velenjskega Gorenja so po zmagi nad Celjem Pivovarno Laško s 17 točkami sami na vrhu prvenstvene razpredelnice, eden izmed junakov velike zmage nad pivovarji Marko Bezjak pa pravi, da je do naslova državnega prvaka še daleč.

Z zmago nad Celjem Pivovarno Laško ste se prebili na vrh prvenstvene tabele. Pred tekmo so bili le redki tisti, ki so verjeli, da lahko brez treh članov udarne postave premagate Celjane.
"Mislim, da je bila tekma sama po sebi dodaten motiv, ki smo ga potrebovali, da premagamo Celjane. Potem so se še pojavljali neutemeljeni razlogi za menjavo trenerja, mi pa smo bili večji od vsega, kar se je dogajalo okoli nas – tu mislim tudi na poškodbe pomembnih členov naše ekipe – in dokazali, da znamo in zmoremo."

Obramba je bila izjemna, napad pa je sploh v nadaljevanju deloval brezhibno. Kaj je po vašem mnenju odločilo zmagovalca lokalnega derbija?
"Znano je, da se tekme dobivajo v obrambi in tudi tokrat je bilo tako. V drugem polčasu smo igrali drug za drugega v obrambi in napadu in dosegli nekaj lahkih golov, kar je izdatno pripomoglo k mirni končnici in naši zmagi."

Motor velenjske ekipe Marko Bezjak si podobno kot večina ekipe želi, da bi tudi v prihodnje na klopi sedel Branko Tamše.
Motor velenjske ekipe Marko Bezjak si podobno kot večina ekipe želi, da bi tudi v prihodnje na klopi sedel Branko Tamše. FOTO: Damjan Žibert

Sami ste na vrhu prvenstvene tabele. Že razmišljate o naslovu državnega prvaka ali so spomini na lansko sezono, ko ste imeli vse v svojih rokah, še preveč živi?
"Prvenstvo je dolgo, smo na prvem mestu, a to je le spodbuda, da v prihodnje še bolj trdo delamo in skušamo ohraniti položaj na lestvici."

27. oktobra je bil za novega šefa stroke imenovan Matjaž Tominec, še naprej pa vadite in zmagujete pod taktirko Branka Tamšeta. Kaj si kot kapetan v imenu ekipe želite?
"Mislim, da smo z zmago vsi dokazali, kaj si želimo. Tudi v prihodnje delovati pod Brankovo taktirko."

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kadet94
14. 11. 2011 18.50
haha poglejte sliko št. 24 :D
bdso1
14. 11. 2011 12.11
To ,Marko!! Tako naprej! Pokaži svoje vrline,ki so prav gotovo dovolj kvalitetne tudi za reprezentanco! lp