Drugi športi

Becker prekinil zaroko s Sandy

London, 05. 11. 2008 16.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni nemški teniški igralec Boris Becker še vedno velja za velikega ženskarja. Sinoči je prekinil zaroko z Alessandro Meyer Wölden.

Je za Beckerjevo prekinitev zaroke kriva Lilly (levo)?
Je za Beckerjevo prekinitev zaroke kriva Lilly (levo)? FOTO: Reuters

Nekdanji teniški igralec Boris Becker je prekinil zaroko. Nemec se je pred časom zaljubil v 25. letno manekenko Alessandro Meyer Wölden. Mladenko je dolgo poznal, saj je njen oče Axel nekoč skrbel za njegov razvoj.

Avgusta sta se Boris in Sandy zaročila in to tudi javno oznanila. Mediji so ju spremljali na popotovanjih po ZDA, Švici, Veliki Britaniji in Nemčiji, mnogi pa so zato pričakovali razkošno poroko.

Do slavnostnega trenutka pa vendarle ne bo prišlo, saj je Becker prekinil zaroko. To se je zgodilo po natančno 83 dneh nošenja prstana. "Ni kriva tretja oseba,“ je za nemški Bild izjavil upokojeni športnik, čeprav nemški mediji trdijo, da je Becker še vedno zaljubljen v Sharlely Lilly Kerssenberg. Morebiti se je za ta korak odločil, ker ga je prva ločitev stala kar 10 milijonov funtov.


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

maja015@gmail.com
06. 11. 2008 01.22
tale člank je pa mal površn napisan....tle so 3 ženska imena....on je bil zaročen s samo eno.....mal bl bi se pa že lahko potrudl :D
johndoe35
05. 11. 2008 22.05
Ta izgleda ima neke probleme ker je prevč rumene barve se vedn ozaljubi v temnopolto